Niels Welmer terug bij Van der Leij Bouwbedrijven

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Niels Welmer is sinds 30 april jl. Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud bij Van der Leij. Na een kort ‘uitstapje’ bij een collega-bouwbedrijf keert Niels daarmee terug op het oude nest. “Het voelt weer helemaal als thuis!”

De nieuwe afdeling Vastgoedonderhoud gaat het planmatig onderhoud dat Van der Leij uitvoert in opdracht van corporaties, VvE’s en andere OG-eigenaren nog meer stroomlijnen en verder uitbouwen.

“Alsof ik niet ben weggeweest”

Welmer werkte eerder jarenlang (van 2009 tot en met juli 2017) in verschillende functies bij Van der Leij, maar besloot een tijdje terug ook eens elders rond te kijken. “Dat was heel leerzaam en op zichzelf prima. Maar het is weer fijn om terug te zijn bij Van der Leij. Waar ’m dat in zit? Korte lijnen, snel beslissen, ondernemend opereren en de fijne sfeer van de organisatie. Zowel intern als in interactie met klanten en partners. Daarom was ik, toen Van der Leij een Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud zocht, eigenlijk meteen enthousiast. En het mooie is: het voelt nu alweer helemaal als ‘thuis’, eigenlijk alsof ik niet weg ben geweest!”

Onderhoud als specialisme

De vorige functie van Niels bij Van der Leij was Bedrijfsleider Onderhoud, waaronder het dagelijks- en mutatieonderhoud vallen. “Onderhoud van onroerend goed is mijn passie,” zegt Niels. “Samen met de opdrachtgever bekijken hoe je vastgoed op een efficiënte manier in conditie houdt. Op dat gebied heeft Van der Leij veel expertise en dat spreekt mij erg aan. Iedere vorm van onderhoud is ook een echt specialisme. Je organisatie moet er op zijn ingericht: we werken klantgericht, we werken samen met diverse partners en hebben een pro-actieve instelling. Het geeft enorm veel energie om er een bijdrage aan te leveren dat mensen in bestaande gebouwen duurzaam kunnen blijven wonen, werken en recreëren.