Renoveren met Van der Leij is moderniseren met resultaat

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij maakt al jaren werk van de specifieke discipline renovatie. Het succesvol totaal renoveren van onroerend goed gaat verder dan bouwkundige ingrepen. Samen met de opdrachtgever een kansrijke toekomst vinden, de juiste partijen samenbrengen én bijdragen aan vernieuwd woon- en leefcomfort voor bewoners is net zo essentieel. Ervaring en expertise wijzen vaak de weg. Bijvoorbeeld naar de Tolsteegsingel in Utrecht.

Aan de rustiek ogende Utrechtse Tolsteegsingel heeft Van der Leij een bestaand kantoorpand uit circa 1985 ‘gestript’. Zie foto. De complete renovatie is in voorbereiding. Wat zeker is, is dat het pand een mooie, statige uitstraling gaat krijgen: architectuur die aansluit bij de gebouwde omgeving. Dat wordt onder andere bereikt door een geheel nieuwe gevel, uitgevoerd in houtskeletbouw en voorzien van natuurstenen beplating. Van der Leij vernieuwt ook het complete dak. Dat nieuwe dak krijgt een ‘zink-look’ afwerking van aluminium. Tegelijkertijd ontvangt het gehele pand een intensieve energetische impuls, onder andere door een uitstekend geïsoleerde schil, voorzien van aluminium isolatiekozijnen met HR++ beglazing.

Stijlvolle woonomgeving

De bebouwing aan de Tolsteegsingel (in de wijk Oost) lijkt op die van de andere twee Utrechtse singels: de Maliesingel en de Wittevrouwensingel. Ze grenzen alle drie aan de Stadsbuitengracht, de singelgracht om de historische binnenstad van de provinciehoofdstad. De bebouwing is divers maar rustiek, hoog en rijk gedetailleerd. Dat resulteert in een even stijlvolle als geliefde woonomgeving, die klasse en historische waarde uitstraalt.

Wilt u ook renoveren? Bespreek mogelijkheden met Van der LeijDe wereld van het vastgoed maakt grote, voorlopig onomkeerbare bewegingen door. Het aantal leegstaande gebouwen groeit: met name kantoren, industrieel vastgoed, scholen en en kerkgebouwen. Vaak bieden deze gebouwen, evenals verouderde wooncomplexen, uitstekende mogelijkheden voor intensieve renovatie en modernisering. Kennismaken met renoveren & Van der Leij.