Met vestigingen in Amsterdam, Bleijswijk, Apeldoorn en Zeewolde is Van der Leij Bouwbedrijven actief in de gehele Randstad. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Solliciteren?

Is deze functie echt iets voor jou en herken jij je in dit profiel en ben je per direct beschikbaar? Stuur dan je sollicitatiebrief en C.V. naar Inge de Grijs, Hoofd Personeelszaken.

Solliciteren kan per mail naar: i.degrijs@vdleij.nl

Acquisitie  naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Allround vakman voor onze afdeling WMO.

De Wet  maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de  juiste voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen. Het kan gaan om ouderen,  gehandicapten of mensen met psychische problemen. 

Van der Leij  beschikt over tientallen jaren ervaring in het plaatsen en onderhouden van zorgmiddelen voor minder validen (woningaanpassingen). Zoals elektrische deuren, verlaagde keukens, aangepaste toegangen en speciale badkamers.

Ben jij een allround vakman en heb je affiniteit met deze doelgroep, ben je in bezit van een goede dosis empathisch vermogen, kun je goed samenwerken, ben je flexibel en loyaal? Mogelijk zijn wij dan op zoek naar jou.


Taken en  verantwoordelijkheden:

  • Levert goede kwaliteit van stel- en timmerwerkzaamheden vanaf het lezen van de tekeningen tot het eind van de werkzaamheden;
  • Realiseert hoge dan wel vereiste productiviteit van de stel- en timmerwerkzaamheden en levert werkzaamheden af binnen de gestelde planning;
  • Biedt keurings-, meet- en beproevingsmiddelen aan ter keuring na verloop datum of bij twijfel;
  • Uitvoeren van dagelijks onderhoud en signaleren van veroudering aan/van eigen materieel;
  • Neemt deel aan toolboxmeetings;
  • Draagt verantwoordelijkheid voor de eigen veiligheid op de werkplek, maakt op verantwoorde wijze gebruik van pbm’s voor de te verrichten stel- en timmerwerkzaamheden en spreekt collega’s aan op onveilige situaties;
  • Draagt zorg  voor het nakomen van diverse afspraken met collega’s en derden;
  • Communiceert op correcte wijze en is dienstbaar naar bewoners en derden zoals opdrachtgevers en leveranciers.