Met vestigingen in Amsterdam, Bleijswijk, Apeldoorn en Zeewolde is Van der Leij Bouwbedrijven actief in de gehele Randstad. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Voor onze afdeling Bouwprojecten zijn wij op zoek naar zowel een Calculator als een Senior Calculator


Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur je CV en motivatie naar mw. I de Grijs, Hoofd Personeelszaken. Solliciteren kan via: i.degrijs@vdleij.nl 

Acquisitie  n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Als Calculator ben je onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van inschrijfbegrotingen en bouwkostenramingen. Je begroot hiervoor zelfstandig een project of een deel. Er wordt veel in bouwteams gewerkt waar jij kostenraming in verschillende stadia van het ontwerp opstelt. Als senior heb je tevens een adviserende rol om daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door te voeren.

Wat verwachten wij?

Behalve een vakman op het gebied van bouwkunde, ben je een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt relevante werkervaring van minimaal 5 jaar en een bouwkundige opleiding op HBO niveau. Je bent een toegankelijk persoon met goede communicatieve vaardigheden. Als senior ben je tevens in staat om te coachen.

Het spreekt voor zich dat je cijfermatig sterk bent. Ervaring met AutoCad is een pré en je hebt ervaring met begrotingsprogramma’s.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan met voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je komt in aanmerking voor een lease-auto. Bij ons kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de BOUW CAO. Naast een 4-wekelijks salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden