Junior werkorganisator Hilversum

Met vestigingen in Amsterdam, Bleiswijk, Apeldoorn, Hilversum en Zeewolde is Vander Leij Bouwbedrijven actief in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Wie ben jij:
Als junior werkorganisator hoef je niet per se ervaring te hebben in de bouwbranche, maar (aantoonbare) affiniteit met de bouw is een must. Ook beschik je over algemene organisatorische skills. We zoeken met name iemand die leergierig en pro-actief is, ervaring is dus geen vereiste, maar wel een pré!

Als junior werkorganisator voor het commerciële team ben je een soort ‘accountmanager’ met vaste klanten (bewoners) waar je alles voor regelt. Je doet de opnames, beheert de planning van de vakmannen, stelt calculaties op, doet administratieve afhandelingen en tijdens het gehele traject onderhoud jij het contact met alle betrokkenen, dus; bewoners, collega’s, onderaannemers/leveranciers en opdrachtgevers. Kortom, alle facetten vallen onder jouw verantwoordelijkheid en functie.

Bij interesse in deze functie verzoeken we vriendelijk om je CV en je motivatie te mailen naar ons Hoofd Personeelszaken Inge de Grijs op i.degrijs@vdleij.nl.

Taken en verantwoordelijkheden:
Onder leiding van de Teamleider ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de werkorganisatie. Je houdt je bezig met de telefoon aannemen, maken van de juiste voorbereidingsschema’s en de juiste planning. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en onderaannemers. Je signaleert meer en minderwerk, bestelt  tijdig de juiste materialen en werkt de opnamelijsten uit. Administratieve taken gaan jou goed af. Je werkt vanuit ons kantoor in Hilversum.

Wat vragen wij:
Bouwkundige kennis op MBO niveau is een pré, kennis van automatiseringssystemen is belangrijk, omdat je gaat werken met diverse systemen. We zoeken iemand die resultaatgericht kan werken, kostenbesef heeft, prioriteiten kan stellen,verantwoordelijkheidsgevoel heeft en communicatief vaardig is. Omdat je in een team komt te werken is het ook belangrijk dat je goed kunt samenwerken.

Wat bieden wij?
Je komt in een jong, gedreven en ambitieus team. Wij bieden een afwisselende functie in een (informele) organisatie die volop in beweging is. De functie kent een salaris op basis van opleiding en relevante werkervaring. Je valt onder de cao voor de Bouwnijverheid (UTA).

Uiteraard ontvang je een volledige reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer of een kilometervergoeding conform cao.