Eventjes voorstellen? Bart van Acker, de nieuwe innovatiemanager bij Van der Leij

“De ambitie om als bedrijf nóg beter te worden en toonaangevend te zijn in nieuwe ontwikkelingen.” Dat vindt onze nieuwe collega Bart van Acker, de nieuwe Innovatiemanager bij Van der Leij Bouwbedrijven (sinds 7 januari jl.) de essentie van zijn functie. Bart werkte hiervoor onder andere ruim 8 jaar bij Mouton Bouw in Amsterdam, een onderneming met vergelijkbare activiteiten als Van der Leij, maar dan zonder nieuwbouw.

Lees meer

Directie Vesteda ontvangt bijzonder geschenk als aandenken

Een prachtig glazen kleinood, waarin, door middel van 3D laserprint, een maquette van haar eigen hoofdkantoor op kunstige wijze is aangebracht. Dat bijzondere geschenk ontving de directie van woningbelegger Vesteda onlangs van Van der Leij en drie samenwerkingspartners.

Van der Leij Bouwbedrijven, Hans van Heeswijk architecten, Huygen Installatie Advies en PSVA Projectmanagement & Vastgoedadvies waren de gemeenschappelijke afzenders van het cadeautje, dat in ontvangst werd genomen door de CEO van Vesteda, Gertjan van der Baan. Hij staat links op de foto. Rechts Darius Dienaar, projectleider bij Van der Leij.

Lees meer

Van der Leij opent vestigingen in Apeldoorn en Zeewolde

Wij hebben recent een steunpunt in Zeewolde (voor de regio Flevoland) en een nieuwe vestiging in Apeldoorn (voor de regio Apeldoorn en omgeving) geopend. De huidige vestigingslocatie Almere zal op termijn sluiten.

Bij woningcorporatie Woonpalet in Zeewolde, waarvoor wij al langere tijd succesvol werkzaam zijn, huren wij werkruimtes. Dit steunpunt van Van der Leij komt beschikbaar voor onze medewerkers die in en rond Zeewolde en Almere hun (dagelijkse) werkzaamheden hebben.

Lees meer

Van der Leij vervangt circa 1.750 dakramen in regio Haaglanden

De dakramen van zo’n 2.136 woningen inspecteren en (waar mogelijk) onderhouden. Daarnaast circa 1.750 dakramen vervangen… Van der Leij doet het in Delft, Leidschendam, Rijswijk en Zoetermeer in opdracht van woningcorporatie Vidomes. Maar tot dakramen blijven onze werkzaamheden niet beperkt!

Lees meer

Van der Leij renoveert sanitaire voorzieningen UWV Alkmaar

In het hoofdkantoor van het UWV Alkmaar aan de Wognumsebuurt renoveert Van der Leij alle sanitaire voorzieningen. Dat zijn er nogal wat, want verspreid over het 6 verdiepingen tellende pand zijn een heel aantal toiletgroepen aanwezig. “Tijdens de verbouwing gaat het werk van de opdrachtgever gewoon door,” zegt uitvoerder onderhoud Hans van den Berg. “Dat stelt bijzondere eisen aan onze werkvolgorde qua logistiek en beperking van geluidsoverlast.”

Lees meer

Wonen aan het water: Burgemeester Hogguerstraat in Slotermeer

“Aan de Burgemeester Hogguerstraat in Slotermeer transformeren we voormalige bedrijfsruimtes in drie complexen tot 63 designappartementen,” vertelt Darius Dienaar, projectleider bouwprojecten bij Van der Leij. “Hier kun je wonen aan het water in de groenste omgeving van Amsterdam.” De werkzaamheden zijn begin dit jaar gestart. De eerste appartementen gaan in oktober van dit jaar in de verkoop; de overige appartementen worden gefaseerd opgeleverd.

Lees meer