Van der Leij aan de slag voor steeds meer VvE’s

Steeds meer VvE’s ontdekken de specifieke voordelen van vastgoedonderhoud met Van der Leij. Verduurzamen, renoveren en onderhouden terwijl de servicelasten van de eigenaren niet omhoog hoeven. Dat is een perfecte match voor elke VvE.

Lees meer

VGO-Keur voor Van der Leij Vastgoedonderhoud

Van der Leij hecht, net als haar opdrachtgevers, veel waarde aan objectieve kwaliteit. Daarom is de procedure gestart om het VGO-Keur te behalen.

VGO-Keur is het keurmerk dat hoort bij het Certificaat Vastgoedonderhoud. Dit keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren voor planmatig vastgoedonderhoud. Die moeten dan wel helemaal voldoen aan alle criteria die in de certificatieregeling zijn vermeld.

Lees meer

Nieuwe afdeling Vastgoedonderhoud: direct al 45 jaar ervaring!

Van der Leij Bouwbedrijven heeft een ‘nieuwe’ afdeling: Vastgoedonderhoud. Deze afdeling begeleidt en geeft uitvoering aan het planmatig onderhoud van uw vastgoedobjecten. En het mooie is: er is direct al 45 jaar ervaring aanwezig.

“We waren altijd al actief in deze discipline,” zegt Niels Welmer, Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud, “maar de laatste tijd is de vraag er naar sterk toegenomen. Het is een fantastische uitdaging om daar op in te haken. Juist omdat ik graag aan ‘de voorkant’ actief ben: samen met de klant strategisch vastgoedbeleid opzetten en tot uitvoering brengen.”

Lees meer

Niels Welmer terug bij Van der Leij Bouwbedrijven

Niels Welmer is sinds 30 april jl. Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud bij Van der Leij. Na een kort ‘uitstapje’ bij een collega-bouwbedrijf keert Niels daarmee terug op het oude nest. “Het voelt weer helemaal als thuis!”

De nieuwe afdeling Vastgoedonderhoud gaat het planmatig onderhoud dat Van der Leij uitvoert in opdracht van corporaties, VvE’s en andere OG-eigenaren nog meer stroom-lijnen en verder uitbouwen.

Lees meer

Feestelijke bijeenkomst ‘Eerste vloerlegging’ Kade Noord Amsterdam

Bubbels, toespraken, confetti en vlagvertoon… aan de Scheepsbouwweg in Amsterdam-Noord. Want daar vond onlangs de ‘eerste vloerlegging’ plaats van het nieuwbouwproject Kade Noord. Het project bestaat uit 47 duurzame nieuwbouwwoningen. Terwijl vroeger de eerste steenlegging van een project werd gevierd, was nu het leggen van de eerste vloerplaat reden voor opgetogenheid. Bij de aanwezige toekomstige bewoners, maar ook bij ontwikkelaar Joost Beemer van Kade Noord BV en stadsdeelbestuurder Erna Berends van het Stadsdeel.

Lees meer

Renoveren met Van der Leij is moderniseren met resultaat

Van der Leij maakt al jaren werk van de specifieke discipline renovatie. Het succesvol totaal renoveren van onroerend goed gaat verder dan bouwkundige ingrepen. Samen met de opdrachtgever een kansrijke toekomst vinden, de juiste partijen samenbrengen én bijdragen aan vernieuwd woon- en leefcomfort voor bewoners is net zo essentieel. Ervaring en expertise wijzen vaak de weg. Bijvoorbeeld naar de Tolsteegsingel in Utrecht.

Lees meer