Wonen boven water: De Steigers van Amsterdam-Noord

Voorjaar 2021 start Van der Leij met de nieuwbouw van 16 unieke watervilla’s aan de Scheepsbouwweg in Amsterdam-Noord. Het project De Steigers staat nu al volop in de belangstelling van geïnteresseerde kopers. Dus wie zijn of haar ambitieuze woonwensen boven het IJ wil waarmaken, raden we aan om nu direct in actie te komen. Bekijk details en verkoopinformatie.

Lees meer

Waarom bij woningaanpassingen vertrouwen heel belangrijk is

Woningaanpassingen, al dan niet in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), stellen mensen in staat langer in hun eigen woning te blijven. Bijvoorbeeld bij een beperking of ziekte. Denk aan een traplift, een aangepaste keuken of een beter toegankelijke badkamer. Hoe selecteer je een gespecialiseerde aannemer voor zulke aanpassingen?

Lees meer

VvE-complex bouwkundig niet in orde? Betaalbaar oplossen kan nu

In toenemende mate constateren gemeenten dat VvE-complexen niet of niet meer aan eisen ten aanzien van bouwveiligheid voldoen. Wat de oorzaak ook is, de oplossing is vaak een groot financieel probleem voor de collectieve eigenaren. Univeste en Van der Leij bieden samen uitkomst. Betaalbaar én bestendig.

Lees meer

Zeven projecten genomineerd voor NRP Gulden Feniks

De nominaties voor de NRP Gulden Feniks 2020 zijn bekend! Dit jaar dingen 7 projecten mee naar de felbegeerde prijs in de categorieën Transformatie, Gebiedstransformatie en Renovatie. Van Der Leij is genomineerd, samen met alle andere betrokkenen, voor het project De Nieuwe Internationale School (Denise), Amsterdam.

Lees meer

Feestgedruis in Buiksloterham: eerste paal markeert bouwstart

Op vrijdag 28 juli jl. was het zover: de eerste paal van Cityplot B7 kon de grond in. De bouwstart dus van een gloednieuw complex met 12 prachtige appartementen, dat Van der Leij realiseert in opdracht van de gemeenschappelijke eigenaren. Een goed moment om, natuurlijk niet zonder een hapje en een drankje, vooruit te kijken naar de oplevering, die in de loop van 2021 wordt verwacht.

Lees meer

Harmonisch Wonen kiest Van der Leij Bouwbedrijven

Woningcorporatie Harmonisch Wonen in Lelystad heeft Van der Leij geselecteerd als vaste partner voor het dagelijks- en mutatieonderhoud. Sinds 1 juli is Van der Leij voor Harmonisch Wonen aan de slag en de werkzaamheden worden aangestuurd vanuit de vestiging in Apeldoorn. 

Lees meer