Allround Parking Service doet beheer Hojel City Center in Utrecht

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Allround Parking Services (APS) is door Jones Lang LaSalle geselecteerd om het parkeerbeheer rond het Hojel City Center in Utrecht te verzorgen. Het gaat om een parkeergarage en een parkeerterrein met samen 1.467 parkeerplaatsen. Hojel City Center staat in het hartje van de Domstad, naast het Centraal Station en het Jaarbeurscomplex. 

Allround Parking Services is dé parkeerspecialist waarin Van der Leij participeert. APS verzorgt het beheer en de exploitatie van parkeervoorzieningen in heel Nederland en adviseert over de oplossing van parkeervraagstukken. Bert Noordbruis, (voormalig) commercieel directeur bij APS vertelt: “Jones Lang LaSalle koos APS, om ons vermogen om snel te kunnen beslissen en handelen in alle voorkomende situaties rond parkeren. Dat kunnen we omdat we heel compact zijn en korte lijnen combineren met vele jaren ervaring. En dus met veel know how.”

Toegangscontrole door kentekenherkenning

“De parkeervoorzieningen rond Hojel City Center omvatten 1.467 parkeerplaatsen. De toegang werkt volgens het systeem van automatische kentekenherkenning, ook voor bezoekers van het bedrijfsverzamelgebouw,” zegt Noordbruis. “Bedrijven die er gevestigd zijn, waaronder SNS Bank, kunnen de kentekens van medewerkers en bezoekers opgeven. De slagboom gaat open als het systeem het corresponderende kenteken herkent.” APS stationeert een parkeermedewerker ter plekke voor 40 uur per week. APS beheert nu parkeerlocaties door heel Nederland met een totaal van ruim 5.000 plaatsen.

APS biedt antwoord op alle vragen over parkeren

Vraag over parkeren? Parkeer ’m bij APS! APS is adviseur en partner voor woningbouwcorporaties, pensioenmaatschappijen, ontwikkelaars, beleggers, ziekenhuizen en gemeenten bij het oplossen van vraagstukken rond beheer en exploitatie van parkeerplaatsen en -locaties. APS biedt haalbaarheidsstudies, advies op ontwerpen voor parkeerlocaties, waardebepalingen, opzetten van een parkeer(beheer)organisatie, invoeren van betaald parkeren, projectmanagement tijdens de implementatiefase en interim-management. 

Zie ook: http://www.vdleij.nl/vve/parkeren