Betaalbaar maatschappelijk vastgoed energetisch renoveren

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Scholen, verenigingsgebouwen, kerken en ander religieus vastgoed, zorginstellingen… onroerend goed met een maatschappelijk karakterverdient net zo goed een energetische renovatie als woon- en werkomgevingen. Besparen op energielasten en het vastgoed toekomstbestendig en onderhoudsvriendelijk maken… maar hoe financier je dat, als (semi)publieke organisatie, VvE, stichting of vereniging? Van der Leij biedt betaalbare renovatie-oplossingen op maat.

Als het eigen vermogen te kort schiet, reikt Van der Leij de mogelijkheid aan om de kosten van (uitgesteld) onderhoud en de benodigde verbeteringen, bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing, onder te brengen in een gunstige financieringsregeling. Door middel van een 10 tot 15-jarig onderhoudsabonnement wordt zo de renovatie haalbaar die nodig is, maar niet betaalbaar leek. U hoeft niet te kiezen tussen de ketel of het dak vervangen, het kan allebei. De kosten van renovatie en financiering zijn verwerkt in het abonnement en maken dus deel uit van een vaste totaalprijs per maand. Verrassingen zijn uitgesloten: u krijgt financiële zekerheid plús veel lagere energielasten, waardoor u de kosten in veel gevallen helemaal of goeddeels terugverdient. Tegelijk: meer comfort en waardestijging van het vastgoed.

Wat kan er allemaal?

Met een Meerjaren Onderhouds Plan van Van der Leij, ondergebracht in het Univeste Onderhoudsabonnement, kan bijvoorbeeld:

  • Uw VvE-complex worden gerenoveerd en vervolgens prima onderhouden blijven;
  • Uw school of scholen energetisch worden opgeplust, waarbij beslissend wordt bespaard op toekomstige verwarmings- en verlichtingskosten; een zelfsturend ventilatiesysteem zorgt voor gezonde lucht in elk klaslokaal;
  • Uw kerkgebouw een nieuwe toekomst tegemoet gaan, eventueel na herbestemming, terwijl u het vastgoed in eigendom houdt;
  • Uw verenigingsgebouw eindelijk het onderhoud worden gegeven waarhet al jarenlang op wacht – en energiezuinig worden tegelijkertijd. Wat zijn uw energetische renovatiewensen? Laat het ons weten en samen ontwikkelen wij een passende oplossing. Dat is 100% Van der Leij.

Wie is Univeste?

Van der Leij Bouwbedrijven (opgericht 1973) werkt samen met Univeste. Univeste is door Ribank N.V. aangewezen als enige partij in Nederland om de financiering van het onderhoud van vastgoed te verzorgen. Ribank N.V. is onderdeel van een van de grootste banken ter wereld: Crédit Agricole A.G. uit Frankrijk. Crédit Agricole staat 100% garant voor Ribank N.V. (artikel 430-verklaring). Uw financiering is dus in vertrouwde handen. Neem gerust contact op met Van der Leij Bouwbedrijven voor meer informatie.