Grote opfrisbeurt voor VvE Wiersmaflat in Groningen

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Aan de professor Enno Dirk Wiersmastraat in de Groningse Oosterparkwijk staan mooie koopappartementen. De eigenaren hebben zich verenigd in de VvE Wiersmaflat en vonden het tijd voor een grote opfrisbeurt van hun complex. Van der Leij en Univeste zijn daar in het vroege voorjaar aan begonnen.

Univeste biedt VvE’s financieringsoplossingen voor groot onderhoud, waarbij níet extra hoeft te worden geïnvesteerd en de maandelijkse VvE-bijdrage niet of nauwelijks omhoog hoeft. Ook de verduurzaming van appartementencomplexen kan via Univeste perfect en eigenaar-vriendelijk worden rondgemaakt. Van der Leij (bijna 50 jaar ervaring!) zorgt vervolgens voor de bouwkundige werkzaamheden. Tot tevredenheid van steeds meer VvE’s in Nederland!

Nieuwe kozijnen, dakisolatie

Hans van den Berg, uitvoerder op dit project namens Van der Leij: ”Aan de straat­zijde brengen wij nieuwe, kunststoffen kozijnen aan met HR++ beglazing. De hou­ten kozijnen aan de tuinzijde knappen we op en ze krijgen een schilderbeurt. Het grint van het dak hebben we verwijderd en de Wiersmaflat heeft nu een geïso­leerd, ‘warm dak’, afgedekt met bitumen. Het metselwerk van de buitengevels heeft enige schade opgelopen door de aardbevingen die soms in deze regio voorkomen. Dat gaan we natuurlijk netjes herstellen.”

Goed contact met bestuur VvE

“Het contact met de VvE Wiersmaflat verloopt prima”, zegt Van den Berg. “We hebben één aanspreekpunt en regelen alles, zoals we gewend zijn, keurig met de bewoners. En we overleggen steeds met de omwonenden, trouwens, want veel bouwplaatsruimte is er niet voorhanden. Dus merken de omwonenden af en toe wel wat, qua geluid en logistiek. Dat is nooit helemaal te vermijden. Maar ook die interactie staat helemaal in het teken goede afstemming, over en weer.” De oplevering van het werk in Groningen staat in de agenda voor medio mei a.s.

Service voor Verenigingen van Eigenaren

Bent u (bestuurs)lid van een Vereniging van Eigenaren, waar ook in Nederland? Maak kennis met de service van Univeste en Van der Leij voor groot onderhoud, renovatie en verduurzaming van uw complex. Een investering in de waarde van uw eigendom, zonder dat uw maandbijdrage aan de VvE ‘explodeert’. En zonder dat u eenmalig moet bijdragen aan noodzakelijke of gewenste bouwwerkzaamheden.

Ook VvE De Koch in Haarlem beveelt Univeste en Van der Leij van harte aan.