Pré Wonen Velserbroek kiest Van der Leij als onderhoudspartner

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Woningcorporatie Pré Wonen in Velserbroek selecteerde Van der Leij als vaste onderhoudspartner. Op 29 september 2017 werd het bijbehorende contract officieel ondertekend. Pré Wonen beheert circa 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. “Pré Wonen stelt mensen in staat een fijn huis te creëren, zodat zij van daaruit kunnen meedoen in de maatschappij,” zo luidt de missie van deze corporatie uit Zuid-Kennemerland.

Van der Leij werkt als onderhouds- en renovatiespecialist al sinds 1973 voor woningcorporaties in heel west en midden Nederland, maar tot nu toe niet structureel in de regio Groot Haarlem. Daar komt met de overeenkomst met Pré Wonen definitief verandering in. Voor een periode van 4 jaar gaat Van der Leij een breed scala werkzaamheden uitvoeren aan de woningvoorraad van Pré Wonen, in alle onderhoudsdisciplines.

Rechtstreeks contact bewoners

Sinds enige jaren biedt Van der Leij huurders van corporaties de mogelijkheid om onderhoudswensen rechtstreeks aan ons door te geven, via internet of telefoon. We pakken meldingen direct op, beoordelen het verzoek en kunnen vervolgens een afspraak maken op een tijdstip dat de bewoner het uitkomt. Zo faciliteren we de klanten van onze klant bij reparatieonderhoud. Naast reparatieonderhoud verzorgt Van der Leij ook het mutatie- en projectmatig onderhoud voor Pré Wonen. Samen met de collega’s van aannemers Van Lith en Etro worden de processen in de komende jaren verder geoptimaliseerd.

Uitblinken in dienstverlening

Pré Wonen’s ambitie voor 2020 is uitblinken in dienstverlening in de sociale huisvesting. In haar ondernemingsplan staat waarom en hoe de corporatie dat doet. Pré Wonen zorgt voor betaalbare huurwoningen voor huishoudens met een bescheiden inkomen. Daarnaast geeft zij specifiek aandacht aan mensen die tussen ‘wal en schip’ dreigen te geraken. Een sociale en maatschappelijke insteek, die goed aansluit bij de visie op de samenleving die Van der Leij mede gestalte probeert te geven.

Ontdek onze nieuwe oplossingen voor woningcorporaties