Stephan Jutte nieuwe bedrijfsleider Bouwprojecten bij Van der Leij

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Stephan Jutte is de nieuwe bedrijfsleider Bouwprojecten bij Van der Leij. Jutte beschikt over ruim 20 jaar praktijkervaring op uiteenlopende niveaus. Als projectleider binnen onze onderneming, maar ook –onder andere- als werkvoorbereider en projectleider bij verschillende andere bouwondernemingen. “Weten wat er speelt en leeft, zowel bij de opdrachtgever als op de bouwplaats. Die twee werelden verbinden, wederzijds vertrouwen aanbrengen en samen mooie projecten realiseren. Dat is mijn ambitie.”

Stephan Jutte: “Van der Leij onderscheidt zich door veelzijdigheid en de durf nieuwe ontwikkelingen snel op te pakken. Veelzijdigheid, doordat een aantal specifieke bouwspecialismen, met name rond onderhoud en renovatie, op een hoog niveau in het bedrijf aanwezig zijn en elkaar versterken. De durf komt tot uiting in het oppakken van soms best bijzondere projecten, ook waar het nieuwbouw betreft, vaak met innovatieve duurzaamheidscomponenten. Daarnaast is Van der Leij natuurlijk een familiebedrijf: korte lijnen, snel schakelen en veel aandacht voor de mens. Extern maar ook intern.”

Veel vakkennis in huis

“Van der Leij onderscheidt zich ook doordat er veel vakkennis in eigen huis is en we kunnen werken met een pool van vaste, vertrouwde partner bedrijven. Dat kan alleen als je eigen organisatie goed op orde is. Daarom is het ook zo belangrijk om medewerkers met ervaring en kennis blijvend aan de onderneming verbonden te kunnen houden. Zeker in deze tijd. Daar besteden we veel aandacht aan. Nieuw talent aantrekken is tegelijk altijd noodzakelijk” aldus Stephan Jutte.

Nieuwe en bestaande opdrachtgevers

Stephan Jutte studeerde HBO Bouwkunde aan De Haagse Hogeschool en werkt bij Van der Leij sinds mei 2016. “Mijn ambitie is om onze bestaande opdrachtgevers de vertrouwde service te bieden die zij van Van der Leij gewend zijn. Die maakt immers dat zij, vaak al heel lang, gewaardeerde klanten zijn. Daarnaast hebben we de laatste tijd veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. We gaan hun verwachtingen overtreffen!”