Van der Leij opent vestigingen in Apeldoorn en Zeewolde

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Wij hebben recent een steunpunt in Zeewolde (voor de regio Flevoland) en een nieuwe vestiging in Apeldoorn (voor de regio Apeldoorn en omgeving) geopend. De huidige vestigingslocatie Almere zal op termijn sluiten.

Bij woningcorporatie Woonpalet in Zeewolde, waarvoor wij al langere tijd succesvol werkzaam zijn, huren wij werkruimtes. Dit steunpunt van Van der Leij komt beschikbaar voor onze medewerkers die in en rond Zeewolde en Almere hun (dagelijkse) werkzaamheden hebben.

Van der Leij in Apeldoorn

Apeldoorn (ca. 148.000 inwoners) is een stapje naar het oosten. Met Deventer en Zutphen is het een van de hoofdplaatsen in een samenwerkingsregio van gemeenten in de provincies Gelderland en Overijssel, die de naam Stedendriehoek draagt. Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn 'groene' karakter. Beeldbepalend voor deze stad zijn veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw.

Stroomlijnen

Nieuwe werkgebieden en kortere reistijden voor diverse medewerkers die in de regio Apeldoorn woonachtig zijn maken dat onze kantoorruimte in Apeldoorn de workflow verder stroomlijnt.

Contact met Van der Leij

De locaties van Van der Leij in Amsterdam en Den Haag blijven verder ongewijzigd. Belangstelling voor onze diensten en producten? Wij komen graag met u in contact. Stuur een berichtje via onze contactpagina of bel tijdens kantooruren 020-632 3331.

Wilt u kennismaken met ons netwerk?