Van der Leij vat De Boel bij de horens

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Slim wonen aan de Amsterdamse Zuidas? Dat kan nu in De Boel. Een appartementencomplex nieuwe stijl aan de Boelelaan, vlakbij VU en NS-station Amsterdam-Zuid. 154 moderne appartementen, bedrijfsruimtes en ondernemersboxen. Plus een bloeiende daktuin die het geheel feestelijk bekroont. De Boel is fris verbouwd door Van der Leij, de renovatiespecialist die uit ‘oud’ gloednieuw tevoorschijn haalt.

De Boel is een complex uit de jaren 1965-1968, maar is na een ingrijpende renovatie op hoog niveau eigentijdser dan ooit. Darius Dienaar, projectleider bij Van der Leij: “De appartementen en zakelijk te gebruiken ruimtes zijn van binnen volledig vernieuwd. Niet alleen wat betreft installaties en natte ruimtes, maar ook nieuw stuc- en behangwerk, weggewerkte CV-leidingen en andere ingrepen om alle ruimtes helemaal van deze tijd te laten zijn. Het pand is voorzien van nieuwe liften, alles is nieuw geschilderd, de puien van de trappenhuizen zijn vernieuwd, het houtwerk hersteld en het bestaande metselwerk is gereinigd.” Daardoor ziet De Boel er weer fris en fruitig uit – klaar voor een nieuwe jeugd en met young urban professionals als primaire huurdersdoelgroep. Vanzelfsprekend is De Boel ook voorzien van een energiebesparingspakket.

Exclusieve penthouses 

“Bovenop het oorspronkelijke complex zijn zogenoemde optoppers geplaatst,” vertelt Dienaar. “Dat klinkt wat oneerbiedig, want het resultaat is 10 exclusieve penthouses, met een prachtig uitzicht over de stad. Dat verleent De Boel nog meer uitstraling. Letterlijk een hoogtepunt is bovendien een schitterend dakterras annex daktuin, afgewerkt in hoogwaardige materialen, en toegankelijk voor alle huurders in De Boel.” Op het moment dat u dit leest heeft Van der Leij De Boel nagenoeg helemaal opgeleverd. We kijken met trots terug op dit toch wel prestigieuze project, waarvan de bouwstart in het voorjaar van 2015 plaatsvond. Neem een kijkje op de website van De Boel voor een impressie van hoe Van der Leij aan de Boelelaan in Amsterdam De Boel bij de hoorns heeft gevat.

Meer actuele projecten van Van der Leij zien? Bezoek ons projectenoverzicht.
Wat mogen wij voor u betekenen? Neem contact op voor een prettige kennismaking.