Van der Leij voor onderhoud zorgvastgoed: een vertrouwde match

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Onder andere voor zorgorganisatie HVO-Querido en het Leger des Heils in Amsterdam verricht Van der Leij groot en klein onderhoud aan zorgvastgoed, zoals opvanghuizen. In meerdere gemeenten doet Van der Leij de woningaanpassingen voor ouder wordende bewoners, of huurders met een beperking. Wat is het ‘geheim’ achter dit specialisme? Pieter Korthals, zorgbouwspecialist bij Van der Leij: “Eén van de geheimen is: goed kunnen omgaan met de sociale aspecten tijdens het werk. Aandacht voor de klanten van de klant, vriendelijk en duidelijk zijn in wat je doet. Naast kwaliteit leveren is dat een heel belangrijk aspect.”

Demografie verandert, wonen verandert mee

“Demografische omstandigheden veranderen, het wonen verandert mee,” zegt Pieter Korthals. “Mensen worden ouder in de eigen woning. Voor mensen met een beperking zijn tal van aanpassingen mogelijk om thuis comfortabel te kunnen blijven leven. Van der Leij is al sinds het begin van de jaren ’80 een veelgevraagde specialist in woningaanpassingen. Wij leiden vaklieden zelf op in het omgaan met de bewoners. Selecteren op sociaal talent, dat we vervolgens in de praktijk verder ontwikkelen. Zo leer je hoe je de bewoners tot tevredenheid kunt helpen. Dat wordt zeer gewaardeerd; woningaanpassingen doen we onder andere in de gemeenten Gooi- en Vechtstreek, Zoeterwoude, Leiderdorp, Lelystad, Leiden, Vught en Amsterdam.” Over woningen aanpassen en levensloopbestendig maken.

Zorgvastgoed onderhouden

In toenemende mate breidt het zorgspecialisme van Van der Leij zich uit naar het onderhouden en renoveren van institutioneel zorgvastgoed. “Daarbij is soms sprake van verschillende locaties, achterstallig onderhoud en de behoefte om regulier onderhoud financieel overzichtelijk en goed beheersbaar uit te kunnen laten voeren,” aldus Korthals. “Van der Leij heeft de expertise in huis die aansluit bij actuele behoeften van zorgaanbieders. Als onderhouds- en renovatiespecialist, maar ook op het gebied van financieren en onderhoudsplanning.” Resultaat: alle soorten van onderhoud aan zorgvastgoed, van opvanghuis tot serviceflat en van hospitaal tot aanleunwoning, wordt veel beter beheers- en planbaar.”

Zorgvastgoed verduurzamen

Met Van der Leij als vastgoedpartner ziet zorgvastgoed een tweede jeugd tegemoet. Afhankelijk van uw beleid en in samenspraak met gespecialiseerde architecten realiseert Van der Leij renovaties die de kwaliteit van de zorg ten goede komen. En tegelijk een zinvolle investering vormen in het waardebehoud van uw onroerend goed. Dankzij innovatieve methodieken en op basis van meer dan 40 jaar ervaring verloopt de renovatie snel, volgens plan en volgens afspraak. Energielabels worden opgeplust, de (energetische en akoestische) kwaliteiten van het gebouw kunnen aanzienlijk toenemen en flexibiliteit met het oog op toekomstige indelingswensen wordt bereikt. Van der Leij en zorgvastgoed: een vertrouwde match. Lees meer.