VGO-Keur voor Van der Leij Vastgoedonderhoud

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij hecht, net als haar opdrachtgevers, veel waarde aan objectieve kwaliteit. Daarom is de procedure gestart om het VGO-Keur te behalen.

VGO-Keur is het keurmerk dat hoort bij het Certificaat Vastgoedonderhoud. Dit keurmerk is een hulpmiddel voor opdrachtgevers om goede bedrijven te selecteren voor planmatig vastgoedonderhoud. Die moeten dan wel helemaal voldoen aan alle criteria die in de certificatieregeling zijn vermeld.

Onderscheid in kwaliteit

Van der Leij bezit al jarenlang een reeks aan certificaten (zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA en FSC), die aangeven dat wij onze processen en procedures prima op orde hebben. De certificatieregeling VGO-keur bestaat sinds 2006. Hij is bedoeld om ondernemingen in staat te stellen zich te onderscheiden wanneer zij veel kennis en ervaring hebben met resultaatgericht samenwerken bij het uitvoeren van vastgoedonderhoud en renovaties. De Stichting Vastgoedonderhoud beheert de certificatieregeling, waarvan de inhoud wordt bepaald door een College van Deskundigen (CvD). Dat bestaat uit vertegenwoordigers van opdrachtgevers, opdrachtnemers en onafhankelijke experts. De certificatie wordt verricht door een onafhankelijke certificatie-instelling: KIWA Nederland B.V.

Opdrachtgevers staan voorop

Opdrachtgevers staan voorop. Dat is zo bij Van der Leij, maar ook bij de Stichting Vastgoedonderhoud. Zowel in het bestuur als in het CvD zijn opdrachtgevers vertegenwoordigd. De brancheorganisatie van woningcorporaties Aedes is zelfs lid van het bestuur. Dat is belangrijk, want bij vastgoedonderhoud draait het om optimaal kunnen inspelen op de wensen van de betreffende vastgoedeigenaar of –eigenaren. Door opdrachtgevers te betrekken bij de vereisten van een kwalitatieve onderscheiding wordt daar rekening mee gehouden.

Downloads, waaronder certificaten Van der Leij
Meer over Van der Leij en KOMO