VvE-complex bouwkundig niet in orde? Betaalbaar oplossen kan nu

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

In toenemende mate constateren gemeenten dat VvE-complexen niet of niet meer aan eisen ten aanzien van bouwveiligheid voldoen. Wat de oorzaak ook is, de oplossing is vaak een groot financieel probleem voor de collectieve eigenaren. Univeste en Van der Leij bieden samen uitkomst. Betaalbaar én bestendig.

Aan ieder appartementencomplex knaagt de tand des tijds. Soms treedt betonrot op. Soms ook zijn bij de bouw constructieve fouten gemaakt – grote of kleine. Als Bouw- en Woningtoezicht dat constateert, ontvangt de Vereniging van Eigenaren een aanzegging om de problemen binnen een vaak korte tijd definitief op te lossen. Niet zelden is dat een kostbaar traject, waarvoor dan wel reserves aanwezig moeten zijn. Of de eigenaren moeten samen in een keer een groot bedrag betalen, bovenop de maandelijkse VvE-bijdrage…

Iedere VvE kan nu uit de voeten 

Univeste biedt de oplossing, waarbij níet extra hoeft te worden geïnvesteerd en de maandelijkse VvE-bijdrage niet of nauwelijks omhoog hoeft. De bouwkundige gebreken worden binnen de gestelde termijn vakkundig verholpen. Tegelijkertijd kunnen desgewenst energetische verbeteringen worden toegepast. Resultaat: het energielabel gaat fors vooruit, de bouwkundige staat is helemaal in orde – en dus is de waarde en verkoopbaarheid van elk appartement in het complex daarna weer optimaal.

Beproefd recept, degelijke financiering

Univeste en Van der Leij passen dit ‘recept’ al vele jaren toe en kunnen tientallen referenties van tevreden VvE-besturen overleggen. Momenteel voeren wij groot onderhoud uit aan appartementencomplexen met constructieve opgaven in o.a. Hoofddorp, Beverwijk en Wormerveer. Waar in Nederland uw VvE-complex ook staat: maatwerk, degelijke financiering en bouwkundig vakmanschap reiken ook uw Vereniging van Eigenaren de juiste, betaalbare oplossing aan.

Alle mogelijkheden ontdekken? Bel gerust: 020-632.33.31 (ma-vrij; 08.00-16.30).


Referentie VvE: 124 appartementen in Breda

Support voor VvE’s: “Waarom ik Univeste en Van der Leij kan aanbevelen”

Meer inzicht: Bekijk het Univeste stappenplan