Zelfs Van der Leij oriënteert zich op Den Haag

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Aan politiek doen wij niet en de Tweede Kamerverkiezingen zijn pas op 15 maart. Tóch oriënteert ook Van der Leij zich nu al op Den Haag. Hoe zit dat? Nou, dat Zuid-Hollandse accent, dat hebben we al een hele tijd. Naast Amsterdam en Almere staat Van der Leij sinds de vroege jaren ’80 immers ijzersterk op de kaart in de regio Haaglanden-Rijnmond. Tot nu toe vanuit onze vestiging in Delft.

Nu zijn we verhuisd: naar Zonweg 11 in Den Haag. Van daaruit werkt Van der Leij graag, goed én veel in de regio Haaglanden en Rijnmond, onder andere voor de corporaties Rijswijk Wonen, Vidomes, Rondom Wonen, Woonbron Rotterdam en Haag Wonen. Maar we zijn ambitieus en we kijken vooruit. En we zien volop mogelijkheden om de toekomst in Zuid-Holland nader gestalte te geven.

Logistiek aantrekkelijk

Wat we graag willen is zo dicht mogelijk op het vastgoedbezit van onze klanten zitten. En net zo dicht op nieuwe kansen in de regio. Want regeren is vooruitzien. Op onze nieuwe locatie hebben we volop de ruimte om Van der Leij in Zuid-Holland de komende jaren nóg steviger op de kaart te zetten. Nóg meer processen te digitaliseren. Logistiek aantrekkelijk en vooral: optimaal bereik- en beleverbaar in samenwerking met onze partnerleveranciers. Dit alles om de verwachting van klanten en bewoners waar te maken. En waar mogelijk te overtreffen!

De beste herinneringen

Aan de mooie stad Delft hebben wij de beste herinneringen. We richtten daar in 1982 een eigen vestiging op, omdat het aantal opdrachten in de regio sterk toenam. Met veel persoonlijke betrokkenheid en inzet van onze mensen bouwden we die uit tot een sterke tak van de Van der Leij Bouwbedrijven in Zuid-Holland. Die tak zet nu een nieuwe stap. Van Delft naar Den Haag. Op weg naar de toekomst.

Welkom in Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland en Groot-Amsterdam!

Nieuws over Van der Leij in Zuid-Holland leest u op de website van Van der Leij, dé specialist in onderhoud en renovatie (ook in Flevoland, Utrecht en Noord-Holland). Of in deze nieuwsbrief, die u 6x per jaar wordt toegezonden. Nader kennismaken met Van der Leij in Zuid-Holland? Dat kan. U bent van harte welkom:

Van der Leij Bouwbedrijven. Tel. 020-6323331.
E-mail: info@vdleij.nl