Parkeren

Van der Leij biedt scherp geprijsde onderhouds- en beheercontracten. Daarmee wordt en blijft de parkeergarage beter exploitabel, veilig, schoon en steeds optimaal toegankelijk. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Met Van der Leij maakt u waterdichte afspraken over het opstellen van jaarlijkse onderhoudsbegrotingen, klein onderhoud, noodreparaties of technisch onderhoud. Uw VvE-garage kan rekenen op 24/7 parkeersupport.

Parkeeroplossingen voor VvE

In nauwe samenwerking met een gespecialiseerde partner biedt Van der Leij in heel Nederland parkeeradviesdiensten voor woningbouwcorporaties, VvE’s, pensioenmaatschappijen, ontwikkelaars, beleggers, ziekenhuizen en gemeenten bij het oplossen van vraagstukken gerelateerd aan het beheer en de exploitatie van parkeerplaatsen en -locaties. Denk aan haalbaarheidsstudie, advies op een bestaand ontwerp, waardebepaling, opzetten van een parkeer(beheer)organisatie, invoeren betaald parkeren, projectmanagement tijdens de implementatiefase en of interim-management. Overzichtelijke abonnementsvormen worden vertaald in één vast bedrag per parkeerplaats per maand.


Parkeren en VvE? Parkeerproblemen? Parkeergarage professioneel beheren op afstand? Bel nu: 020-6323331 (werkdagen).