Renoveren

Soms gaat VvE-bezit al tientallen jaren mee. Het vastgoed dateert vaak uit de tweede helft van de 20e eeuw. Een periode waarin andere vastgoedeisen en bouwopvattingen golden. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

En waarin andere technieken en materialen werden gebruikt dan nu. Hoe degelijk er ook is gebouwd, op een gegeven moment wordt renovatie noodzakelijk. Met het oog op (waarde)behoud, maar ook vanwege wooncomfort en voorzieningen. Of bijvoorbeeld met het oog op akoestische en energetische omstandigheden.

Waarde woningen VvE verhogen

Met meer dan vier decennia renovatie-expertise en de nieuwste bouwmethodieken is Van der Leij in staat renovaties in opdracht van VvE’s perfect uit te voeren. Het vastgoed gaat een tweede jeugd tegemoet, waarvan alle leden profiteren: bouwkundige staat, isolatiewaarde, comfort en verkooppotentie van individueel eigendom kunnen aanzienlijk toenemen. De (verkoop)waarde van de woningen neemt toe. Daarbij zet Van der Leij o.a. 3D-visualisaties in, die leiden tot goedkoper, beter en sneller renoveren. Heeft uw VvE de benodigde financiële reserves niet in kas? Van der Leij maakt renoveren mogelijk dankzij ingenieuze financiële oplossingen. Kennismaken? Maatwerkofferte? Bel nu 020-6323331 of e-mail.