Verduurzamen

Uw VvE-gebouw verduurzamen? Aanzienlijk besparen op energie, tegelijk een beterleefklimaat realiseren? Van der Leij is dé energetische renovatiespecialistvoor Verenigingen van Eigenaren. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Een energetische renovatie door Van der Leij resulteert in een aanzienlijk beter energielabel voor het gehele complex. En in meer comfort en belangrijk minder stookkosten voor de leden van de VvE. Van der Leij verduurzaamt VvE-vastgoed in veel gevallen terwijl de eigenaren in hun woning kunnen blijven. Dankzij de Climate Construction-methodiek naar Nul-op-de-Meter.

Vaak voordeliger én financieel maatwerk

Daardoor kan Van der Leij het verduurzamen van VvE-gebouwen meestal voordeliger aanbieden dan anderen. Bovendien maakt Van der Leij energetisch renoveren bereikbaar voor iedere VvE. Oók als in het verleden minder is ‘gespaard’ dan wenselijk was. Van der Leij biedt u een financiële maatwerk oplossing en een verduurzamingsofferte op maat – precies volgens de wensen van uw VvE-bestuur. Vereniging van Eigenaren? Wilt u verduurzamen en renoveren? Maak kennis met Van der Leij. Stuur een e-mail of bel: 020-6323331 (werkdagen).