Werkorganisator / Assistent uitvoerder WMO

Met vestigingen in Amsterdam, Bleiswijk, Apeldoorn, Hilversum en Zeewolde is Van der Leij Bouwbedrijven actief in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Wie jij bent: 
In deze duo-functie als Werkorganisator/Assistent Uitvoerder bij onze afdeling WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) ben je – zoals de functiebenaming al vermoedt – verantwoordelijk voor zowel het verrichten van de taken van de Werkorganisator, als de taken van de Uitvoerder. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning regelt dat ouderen en mensen met een beperking langer ondersteuning kunnen krijgen en daardoor langer thuis kunnen blijven wonen. Van der Leij werkt nauw samen met en voor een gemeente en draagt zorg deze ondersteuningen dan wel aanpassingen in de woningen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar: i.degrijs@vdleij.nl

Wat zijn jouw taken en  verantwoordelijkheden?
Je voelt je verantwoordelijk voor het gehele proces, dus vanaf de voorbereiding, de uitvoering tot de nazorg. Jij weet heel goed alle partijen bij het proces te betrekken en te enthousiasmeren waardoor er een geoliede machine ontstaat en het behalen van de planning een vanzelfsprekendheid wordt. Je bent proactief, hebt probleemoplossend vermogen en neemt graag de volledige verantwoordelijkheid. Je legt makkelijk contact met mensen en schakelt snel. Je weet helder te communiceren met alle betrokkenen en weet te allen tijde rekening te houden met de doelgroep. Je bewaakt het proces, de planning en de kosten.

Je werkt opnamelijsten uit en vraagt eventueel ontbrekende vergunningen aan waar nodig. Je geeft leiding aan de vaklieden en stuurt daarnaast ook de onderaannemers aan. Je signaleert meer-en minder werk en zorgt voor een juiste en tijdige oplevering. Veiligheid is voor Van der Leij van groot belang. Dat je zorgt voor een veilige werkplaats is voor jou niet meer dan logisch. Hierbij voer je ook de nodige werkplekinspecties en toolboxen uit.


Wat bieden wij?

Wij bieden een werkplek waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Er is genoeg ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris. Een leaseauto is tevens onderdeel van deze functie. Kortom een hele leuke, uitdagende job waar je echt iets bij kan dragen aan de maatschappij en zeker voor de ouderen en mensen met een beperking. Onder meer dankzij jouw inzet, maak je steeds meer bewoners blij.  


Wat vragen wij?

Een enthousiaste collega op MBO niveau met een opleiding Bouwkunde, minimaal 5 jaar werkervaring in dagelijkse- en mutatie onderhoudswerkzaamheden. Werkervaring in de WMO is geen must, maar het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Je bent in bezit van VCA VOL. Heb jij daarnaast de volgende competenties in huis: je kunt goed coachend leiding geven, kostenbewust, nauwkeuring, resultaatgericht, pro-actief, empathisch en zoals hierboven al aangegeven, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan word jij wellicht onze nieuwe collega.