Werkorganisator / Uitvoerder VvE’s

Met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Hilversum en Zeewolde is Van der Leij Bouwbedrijven actief in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Wie jij bent: 
In deze duo functie als Werkorganisator/ Uitvoerder bij de afdeling VvE’s ben je verantwoordelijk voor zowel het verrichten van de taken van Werkorganisator, als de taken van Uitvoerder. Deze afdeling regelt de onderhoudswerkzaamheden voor diverse VvE’s met name in Amsterdam. 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar: i.degrijs@vdleij.nl

Wat zijn jouw taken en  verantwoordelijkheden?
Je voelt je verantwoordelijk voor het gehele proces, dus vanaf de voorbereiding, de uitvoering tot de nazorg. Jij weet heel goed alle partijen bij het proces te betrekken en te enthousiasmeren waardoor er een geoliede machine ontstaat en het behalen van de planning een vanzelfsprekendheid wordt. Je bent proactief, hebt probleemoplossend vermogen en neemt graag de volledige verantwoordelijkheid. Je legt makkelijk contact met mensen en schakelt snel. Je weet helder te communiceren met alle betrokkenen. Je bewaakt het proces, de planning en de kosten.

Je werkt opnamelijsten uit en vraagt eventueel ontbrekende vergunningen aan waar nodig. Je geeft leiding aan de vaklieden en stuurt daarnaast ook de onderaannemers aan. Je signaleert meer- en minder werk en zorgt voor een juiste en tijdige oplevering. Veiligheid is voor Van der Leij van groot belang. Dat je zorgt voor een veilige werkplaats is voor jou niet meer dan logisch. Hierbij voer je ook de nodige werkplekinspecties en toolboxen uit.

Wat bieden wij?
Wij bieden een werkplek waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Er is genoeg ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris. Een leaseauto is tevens onderdeel van deze functie. Kortom een hele leuke, uitdagende job!

Wat vragen wij?
 
Een enthousiaste collega op MBO niveau met een opleiding Bouwkunde, minimaal 5 jaar werkervaring in dagelijkse- en mutatie onderhoudswerkzaamheden. Je bent in bezit van VCA VOL. Heb jij daarnaast de volgende competenties in huis: je kunt goed coachend leiding geven, je bent kostenbewust, nauwkeurig, resultaatgericht, proactief, empathisch en hebt zoals hierboven al aangegeven, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dan word jij wellicht onze nieuwe collega.