Bouwen voor zorg

Door veranderingen op het gebied van de wetgeving, de woningmarkt en de groter wordende groep ouderen, blijven ook mensen met een beperking langer zelfstandig wonen. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Voor velen worden woningaanpassingen daarom steeds belangrijker. Van der Leij beschikt over tientallen jaren ervaring in het plaatsen en onderhouden van zorgmiddelen voor minder validen (woningaanpassingen). Zoals elektrische deuren, verlaagde keukens, aangepaste toegangen en speciale badkamers. Korte responstijden en klantgerichtheid zijn kenmerkend voor onze dienstverlening. Waarbij niet alleen een optimaal resultaat telt, maar ook elegante omgangsvormen met de bewoners.

Meerwaarde en flexibiliteit

Een woonomgeving die specifiek is toegespitst op de eisen en de wensen van de gebruiker? Creatief meedenken, zoeken naar oplossingen en flexibiliteit in de uitvoering zijn punten waarop Van der Leij meerwaarde biedt. Alle aanpassingen die Van der Leij uitvoert zijn conform de WMO (Wet Maatschappelijke Voorzieningen) van de betreffende gemeente. Van der Leij adviseert en assisteert desgewenst ook bij de medische subsidieaanvraag. Meer weten over woningen aanpassen met Van der Leij? Neem gerust contact op. Bel: 020-6323331.