Verduurzamen en groot onderhoud in Nijkerk en Berg en Dal

In Berg en Dal (bij Nijmegen) start De Onderhoudspartner in het eerste kwartaal van volgend jaar met werkzaamheden in opdracht van VvE Stollenberglaan 44-90. En in Nijkerk, op de Veluwe, gaan we kozijnen vervangen en gevelherstel uitvoeren voor de VvE Meidoornlaan. Verenigingen van Eigenaren werken graag met Van der Leij. Waarom?

Lees meer

Parkeerkelder Van Eeghenstraat medio 2024 gereed

Aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam realiseert Van der Leij in opdracht een nieuw appartementencomplex. Er komen op termijn negen exclusieve appartementen beschikbaar. Maar eerst moet de onderliggende parkeerkelder gestalte krijgen. In dat proces zijn inmiddels belangrijke stappen gezet.

Lees meer

Van der Leij Schilderwerken: specialist voor elke VvE

Van der Leij Schilderwerken heeft de beschikking over 35 medewerkers plus vertrouwde ZZP-ers en is dus groot genoeg voor elke opdracht. En tegelijkertijd compact genoeg om snel te kunnen schakelen. Dat, plus een veelzijdig track record in zowel binnen- als buitenwerk, maakt Van der Leij Schilderwerken de vakbekwame schilderspecialist voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) in het westen en midden van Nederland.

Lees meer

Meer dan 1000 keukens en badkamers voor Woonpalet gerenoveerd

Sinds 2014 heeft Van der Leij meer dan 1.000 badkamer-, keuken- en toiletrenovaties in huurwoningen van corporatie Woonpalet uitgevoerd. “En het einde is nog niet in zicht, want Woonpalet en Van der Leij zijn net een nieuw contract aangegaan, voor een periode van zes jaar,” vertelt Matthias Remmerts, uitvoerder bij Van der Leij.

Lees meer

Allround Parking Services breidt uit in Rotterdam en adviseert in Utrecht

Allround Parking Services (waarin Van der Leij deelneemt) is specialist op het gebied van parkeeroplossingen. Onlangs kon Allround Parking Services weer een nieuwe locatie toevoegen aan haar projectportfolio: het beheer over een parkeergarage aan de Wijnstraat in Rotterdam.

Lees meer

Een pareltje groeit aan de Kleine Wetering in Amsterdam Buitenveldert

Aan het water van de Kleine Wetering in Buitenveldert stond, aan het Hartelstein, een bungalow uit circa 1960. In opdracht van een particuliere opdrachtgever is die vorig jaar voorjaar gesloopt. Van der Leij Bouwbedrijven bouwt er een suburbaan pareltje voor terug, dat zal uitmunten door zijn architectuur en High End wooncomfort.

Lees meer