Woonpalet verlengt contract met Van der Leij Bouwbedrijven

Betrouwbaarheid, continuïteit en bewonerstevredenheid. Deze aspecten vindt woningbouwcorporatie Woonpalet in Zeewolde het meest belangrijk. En omdat die waarden in de afgelopen jaren prima in orde waren, heeft zij haar contract voor dagelijks onderhoud, mutatie-onderhoud en KBT-renovaties* met Van der Leij verlengd voor opnieuw 2 x 3 jaar.

Lees meer

Watervilla’s De Steigers gaan bewoond de zomer tegemoet

Het water praait hun voeten, hun bijzondere uitstraling pleziert liefhebbers van eigentijdse architectuur. Maar bovenal bereiden de bewoners van de watervilla’s van project De Steigers zich voor op hun eerste lente en zomer aan en boven het water. Een unieke woonomgeving aan de Scheepsbouwweg en een nieuwbouw-prestatie waar Van der Leij Bouwbedrijven best trots op is.

Lees meer

Extra woonlaag en energetische renovatie voor VvE complex

Het idee is helemaal top. Zet een lichtgewicht optopper bovenop een bestaand, nog te renoveren VvE-complex. Bijvoorbeeld wanneer het platte dak aan vernieuwing toe is, maar de financiële middelen ontbreken om dat op te lossen. Zo’n nieuwbouw in de hoogte kan voldoende geld opleveren om het hele gebouw energetisch te renoveren. Waardoor alle eigenaren meeprofiteren.

Lees meer

Duurzame appartementen en penthouses midden in Mijdrecht

Het project ‘Bankstaete’ in Mijdrecht heeft een jaartje onvoorzien oponthoud ontmoet. Maar dat is nu gelukkig achter de rug, want begin september jl. hebben we de draad weer opgepakt. Sterker nog: de sloop is voltooid en de wederopbouw van de voormalige vestiging van de ABN-AMRO Bank gestart. Doel: 9 duurzame appartementen en 4 dito penthouses.Lees meer

Climate Construction overbrugt de ‘kloof’ in de bouwkolom

Climate Construction is een gecertificeerd energie-adviesbureau voor het vaststellen van energielabels in de bestaande bouw. Onder andere in opdracht van woningcorporaties. Maar Climate Construction houdt als adviserende partner ook steeds rekening met andere beeldbepalende aspecten in de huidige bouwpraktijk. Want integraal vastgoedadvies betekent -zeker in deze tijd- vaak een belangrijke meerwaarde.

Lees meer

Projectmatig onderhoud in opdracht van Harmonisch Wonen

Van der Leij is Bouwbedrijven is de vaste partner voor het dagelijks-, mutatie– en projectmatige onderhoud van Woningcorporatie Harmonisch Wonen in Lelystad. Het werkterrein is Sidhadorp: een wijk van Lelystad, op de grens van stad en land, met een geheel eigen, dorps karakter. Van der Leij is begonnen met projectmatig onderhoud aan de zeven complexen ter plekke.

Lees meer