Renoveren zorginstellingen

Bestaand vastgoed in de zorg renoveren naar de eisen van deze tijd? Een daarbij passende financieringsregeling die meer mogelijk maakt? 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Zorgcomplexen toekomstbestendig verbouwen? Zorgcentra verduurzamen, met meer comfort en minder energielasten als resultaat? Een aangename verblijfs- en werkomgeving creëren binnen de muren van wat er al is? Betaalbare parkeeroplossingen voor cliënten, bezoekers en medewerkers?

Met Van der Leij als vastgoedpartner krijgt zorgvastgoed een tweede jeugd. Afhankelijk van uw beleid en in samenspraak met gespecialiseerde architecten realiseert Van der Leij renovaties die de kwaliteit van de zorg ten goede komen. 

En die tegelijkertijd een zinvolle investering vormen in het waarde¬behoud van uw onroerend goed. Dankzij innovatieve methodieken en op basis van meer dan 35 jaar ervaring verloopt de renovatie snel, volgens plan en volgens afspraak. Energielabels worden opgeplust, de (energetische en akoestische) kwaliteiten van het gebouw kunnen aanzienlijk toenemen en flexibiliteit met het oog op toekomstige indelingswensen wordt bereikt. Wensen op renovatiegebied? Nader kennismaken? Stuur een e-mail of bel: 020-6323331.