Onderwijs

Heeft u een of meer schoolgebouwen in eigendom? Dan kent u het nieuwe speelveld en de bijbehorende verantwoordelijkheden. In toenemende mate zult u zelf verantwoordelijk zijn voor de conditie van (delen van) het onroerend goed. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Voorspelbaarheid in onderhoudsbehoefte en bijbehorende kosten spelen een belangrijke rol in uw financiële beleid; renoveren en tegelijk ingrijpend verduurzamen kan een uiterst zinvolle investering zijn. Van der Leij maakt school met een realistische kijk op onderhoud en renovatie van onderwijs- en universiteitscomplexen. Biedt abonnementsopties en interessante financieringsmogelijkheden. Ook als eigen middelen niet toereikend zijn, blijft groot onderhoud en renovatie zo haalbaar. En betaalbaar. Daarnaast is Van der Leij in staat om uw schoolgebouw(en) helemaal of gedeeltelijk naar woonfuncties te transformeren. Onderhoud en renovatie worden uitgevoerd tijdens schoolvakanties. Resultaat: een fris schoolgebouw en/of een nieuwe bestemming.

Aannemer Scholendossier

Van der Leij is als enige onderhouds- en renovatiespecialist aangesloten bij het onafhankelijk platform Scholendossier. Scholendossier is ontwikkeld door de coöperatie Digitaal Gebouw Dossier. Hierin werken 15 bedrijven samen om het landelijke scholenprobleem van doordecentralisatie op een eenvoudige manier op te lossen. Tevreden leerlingen en medewerkers zijn het doel; ontzorgde schoolbesturen een middel. Speciale onderwijs-aanbieding ontvangen? Stuur een e-mail of bel: 020-6323331.