Meer dan 40 jaar ervaring

Van der Leij is meer dan een nuchtere, oplossingsgerichte specialist in onderhoud en renovatie.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Het begon heel klein, in 1973: met een gehuurde garage en een tweedehands auto. Zo startten Rob (senior) en zijn vrouw Hanna van der Leij een bouwbedrijf in de Amsterdamse Spaarndammerbuurt. Dankzij ondernemingszin, doorzettingsvermogen en een goed gevoel voor wat klanten beweegt kwam van het een het ander. Er groeide een onderneming met een breed en diep scala specialismen. En met, anno nu, 120 medewerkers en een respectabele track record van honderden onderhouds- en renovatieprojecten. Nog altijd vertoont Van der Leij alle goede kenmerken van een familiebedrijf: klant georiënteerd, korte lijnen, flexibel en gericht op continuïteit. In de loop der jaren is dat DNA gecompleteerd door een surplus aan ervaring en expertise, bewezen prestaties en talloze langdurige relaties met opdrachtgevers.

Gedrevenheid en pragmatisme

“Bij de onderneming Van der Leij vindt je een unieke combinatie tussen gedrevenheid en pragmatisme,” zei mr. G. (Gerrit) Ph. Brokx, onder meer oud-staatsecretaris van Volkshuisvesting en oud-burgemeester van Tilburg ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum*. “Gedrevenheid in de zin van: een bijdrage leveren aan de wereldmaatschappij, ook als het je niks oplevert. En pragmatisch, door heel doelbewust en op een praktische manier die bijdrage op te pakken en in te vullen.” Brokx doelde daarbij op de talrijke maatschappelijke en sociale initiatieven van Van der Leij, die in de loop der jaren niet onopgemerkt zijn gebleven. 

Kunstenaar André Volten vulde aan: “Van der Leij is niet alleen een aannemer, maar ook een makelaar in nieuwe dimensies.” *Die nieuwe dimensies krijgen tegenwoordig onder andere gestalte in de missie om actuele ambities, zoals ‘Nul-op-de-Meter’ en dus de grootscheepse verduurzaming van bestaand vastgoed, ook bij transformaties, voor eigenaren financieel haalbaar te maken. Een missie waar wij zowel gedreven als pragmatisch vorm en inhoud aan geven.

(*) Bron: 25 jaar bouwen aan de toekomst, jubileumboek Van der Leij Groep BV, Amsterdam, © 1998.