Renoveren

Het renoveren van bestaande bouw naar de wooneisen van nu en morgen is een discipline waarin kennis en ervaring het verschil maken.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij voerde in vier decennia honderden renovaties uit, waarvan een aantal onderscheiden zijn met bekroningen en awards. Het vermogen om, bij aanbesteding of in bouwteam verband, als excellente ketenpartner met de opdrachtgever mee te denken én mee te bewegen zijn kenmerkend voor de renovatie-expertise die Van der Leij biedt. Resultaatgericht samenwerken, met als doel: tevreden bewoners.

Innovatieve technieken

Toepassing van innovatieve technieken en materialen, in combinatie met traditioneel vakmanschap, leidt tot succesvolle renovatieprojecten die gezien mogen worden.Van der Leij maakt renovaties mogelijk, adviseert op het gebied van renovaties en realiseert renovaties in West-Nederland en Midden-Nederland.In het bijzonder mag de ervaring worden vermeld met renovaties waarbij de bewoners niet naar wisselwoningen hoeven uit te wijken.Bekijk onze projecten en opdrachtgevers. Benieuwd naar renovatie-opties? Meer informatie? Bel: 020-6323331.