Onderhouden van zorginstellingen

Zorgcentra, zorgcomplexen en zorginstellingen hebben voortdurend te maken met ontwikkelingen die nieuwe eisen met zich meebrengen. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Zorgcentra transformeren in verzorgingscentra, extramuralisatie vraagt volop aandacht en exploitabiliteit is als steeds een kritische factor. Van der Leij is een onderhoudsspecialist die zorginstellingen langjarige continuïteit en investeringszekerheid kan bieden. Door middel van transparante onderhoudscontracten blijft het onroerend goed in alle opzichten in conditie. En de voorzieningen zijn steeds actueel, ook wanneer sprake is van een evoluerende zorgomgeving.

Bijzondere eisen onderhoudsaannemer zorg

Van der Leij kent en respecteert de bijzondere eisen die in de zorg aan een onderhoudsaannemer worden gesteld. Bijvoorbeeld op het gebied van geluid, hygiëne en specifieke cliëntgevoeligheden. Van der Leij biedt zorginstellingen 24-uurs onderhoudsservice. Van der Leij doet u graag een voorstel op maat voor het onderhoud van uw zorginstelling of zorginstellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Offerte aanvragen? Stuur een e-mail of bel: 020-6323331.