Religieus vastgoed

Kerkgebouwen en andere religieuze erfgoederen vertegenwoordigen vaak een monumentale waarde. Zijn ze nog functioneel in hun oorspronkelijke bestemming? Dan is planmatig onderhoud (eventueel vooraf gegaan door restauratie) de weg naar conservatie en behoud. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij heeft de ervaring en deskundigheid in huis om daarvoor zorg te dragen. Onder andere door een betaalbaar en resultaatgericht onderhoudsabonnement. Maar biedt ook innovatieve financieringsopties, die mogelijk maken wat daarvoor onmogelijk leek. Bijvoorbeeld bij verduurzaming: wat u bespaart op energielasten, kunt u investeren in de toekomstbestendigheid van uw religieuze vastgoed.

Kerkgebouw transformeren

Dicteert de tijdgeest een nieuwe bestemming, voor kerkgebouw of ander religieus onroerend goed? Van der Leij adviseert u graag over de mogelijkheden, verkent met u en overheden de opties rond herbestemming en transformeert uw vastgoed. Naar een nieuwe functie, bijvoorbeeld: wonen of werken. Gaat u verhuren? Wij hebben in veel gevallen de huurders al gevonden die u zoekt.  Vrijblijvend meer informatie ontvangen.