Werken bij van der Leij

Met vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Zeewolde is Van der Leij Bouwbedrijven actief in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Wij hebben ruime ervaring in een breed scala aan werkzaamheden; van ad-hoc klachten-onderhoud tot en met grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. Klantgerichtheid, samenwerken en pro-activiteit, vormen de basis van de, vaak langlopende en op continuïteit gebaseerde, contracten met onze opdrachtgevers.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Wij streven naar een duurzaam en divers personeelsbestand. Wij vinden het van groot belang dat onze medewerkers in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Zo proberen wij een prettige werksfeer te creëren, de belasting op de medewerkers zo laag mogelijk te houden en schenken wij veel aandacht aan veilig werken.

Daarnaast zijn wij een Erkend Leerbedrijf, wat de mogelijkheid biedt dat onze ervaren medewerkers hun kennis en ervaring kunnen overbrengen op een nieuwe generatie.

 
Wij streven ernaar om onze  medewerkers een stimulerende en professionele werkomgeving te kunnen bieden. Een omgeving die hen in staat stelt zich te kunnen ontwikkelen én hen bij te laten dragen aan het gemeenschappelijk resultaat.

 

/privacy-verklaring


/werkvoorbereider bouwprojecten