Wie wij zijn

Wat voor bouwbedrijf zoekt u? Wij stellen uw wensen centraal. Wij zijn Van der Leij: vertrouwd veelzijdig. Met eigen accenten en een innovatief profiel. Open voor nieuwe ideeën. Voorop in nieuwe mogelijkheden.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Wij bundelen de specialismen die antwoord bieden op alle actuele vragen rond de gebouwde omgeving – en leveren slimme oplossingen met meerwaarde. Wij zijn probleemoplossers die meedenken met u als opdrachtgever. Ontzorgers met verstand van zaken. Als toekomstgericht bouwbedrijf zijn wij een toonaangevende partij voor corporaties, VvE’s en zakelijke vastgoedeigenaren. Met eigen medewerkers beslaat ons geografisch werkterrein de provincies Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Nieuwe oplossingen creëren

Ketenintegratie, Lean Management, kwaliteitszorg en gecertificeerde duurzaamheid zijn geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Wij stellen de gebruikers van vastgoed centraal. ‘Kan niet’ bestaat niet bij Van der Leij. Dat komt door onze Amsterdamse roots: ambitieus zijn, dóórzetten waar anderen stoppen en graag voorop lopen. Voorop in nieuwe mogelijkheden, processen, technieken en materialen. Nieuwe oplossingen creëren, die niet onopgemerkt blijven. Maar altijd met hetzelfde doel: opdrachtgevers de service en meerwaarde bieden die zij verwachten - en die dus beslissend is. Met tevreden gebruikers als eindresultaat. Elke dag opnieuw! Ga voor onze certificeringen naar downloads.

Awards, onderscheidingen & milestones o.a.: 

  • publieksaward Nieuwe Stad Prijs 2007 Gemeente Den Haag: renovatie Esmoreitplein (i.o.v Staedion)
  • Groene Speld 2009 Gemeente Amsterdam: renovatie Landlust (i.o.v. Eigen Haard)
  • Zuidoost Architectuurprijs 2009 Gemeente Amsterdam: renovatie Grubbehoeve (i.o.v. Rochdale)
  • Erfgoedvereniging Heemschut: Jubileumsponsor 100 jaar (2010)
  • Top 10 Nieuwbouwprijs Amsterdam 2011: renovatie ‘Slatuinen’ (i.o.v. Rochdale)
  • Gulden Feniks 2012 en nominatie Europahouse Award (8ste plaats): renovatie Landlust (i.o.v. Eigen Haard)