Restaureren

Passie voor historische bouwwerken, het bijzondere en vaak unieke ervan. Kennis van oorspronkelijke bouwmethodes, materialen en technieken. 

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

De know-how en ervaring om te restaureren naar hedendaagse bouwnormen. Respect voor karakter en detaillering… onmisbare ingrediënten in de restauratiediscipline.

Het gebouwde verleden zeker stellen

Sinds de jaren ’70 is Van der Leij actief als restauratie aannemer, met name in de regio Groot-Amsterdam. Soms pure restauratie. Soms op het snijvlak van hoog niveau renovatie en restauratie. Vaak met herbestemming als achterliggende gedachte, maar altijd met het doel het gebouwde verleden voor de toekomst zeker te stellen. Van der Leij was jubileumsponsor bij het 100-jarig bestaan van Erfgoedvereniging Heemschut, de particuliere vereniging die zich al sinds 1911 inzet voor het behoud van monumenten en cultuurlandschappen. Problemen met restauratiefinanciering? Van der Leij presenteert graag oplossingen op maat! Ga naar referenties. Neem contact op voor meer informatie of bel voor een kennismaking: 020-6323331.