Nieuwe oplossingen

Van der Leij werkt als onderhouds- en renovatiespecialist in opdracht van corporaties door heel westelijk en midden-Nederland. Waarom?

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Deze tijd vraagt om nieuwe, flexibele oplossingen. Ontzorging op maat, met de zekerheid van beheersbaarheid, betaalbaarheid en resultaat. Verduurzaming van de bestaande voorraad, met ‘0-op-de-meter’ als horizon. Integrale aanpak van te renoveren vastgoed én van de leefomgeving. Maar ook om parkeeroplossingen en transformaties op basis van marktvraag en demografische ontwikkelingen. En deze tijd vraagt om gestroomlijnd dagelijks onderhoud, online planbaar voor bewoners en even transparant als efficiënt voor de corporatie.

Nieuwe financiële ruimte

Onderhouds- en renovatiespecialist Van der Leij bundelt alle specialismen die antwoord bieden op alle actuele vragen rond bestaand corporatievastgoed en levert slimme oplossingen die meer mogelijk maken. Ontdek bijvoorbeeld nieuwe financiële ruimte voor toekomstgericht renoveren. Van der Leij en woningcorporaties: al sinds 1973 een perfecte match. Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking. Stuur een berichtje.