Ontzorgen

Iedere VvE is uniek. Toch kennen veel VvE’s vergelijkbare vraagstukken en uitdagingen. Als VvE-bestuurder of -facilitator komen ze u bekend voor.

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Hoe financieren we onderhoud en renovatie terwijl de kaspositie eigenlijk ‘nee’ zegt? Hoe kunnen we verduurzamen zonder onoverkomelijke investeringen in één keer? Hoe organiseren, beheren en onderhouden we gemeenschappelijke voorzieningen, niet in de laatste plaats parkeerfaciliteiten? En: hoe selecteren we een onroerend goed-partner die het vertrouwen biedt voor een duurzame samenwerking? Van der Leij ontzorgt uw VvE’s op deze andere vastgoed vraagstukken. En biedt maatwerkoplossingen die maximaal rekening houden met specifieke omstandigheden. Door eerst goed naar u te luisteren. Het unieke van uw VvE te leren kennen, een inventarisatie te maken van de status quo van uw gebouw en van uw wensen.

Samen mogelijkheden uitwerken

Daarna werkt Van der Leij samen met u de mogelijkheden uit. Waarbij al snel zal blijken dat samenwerken met Van der Leij betekent: meer mogelijk maken. Slimme financieringsmogelijkheden verruimen de slagkracht van uw VvE, zonder dat individuele lasten ontsporen. En de meer dan 40 jaar ervaring die Van der Leij meebrengt in onderhouden, renoveren en ontzorgen zijn een garantie voor een even vakbekwame als plezierige samenwerking met uw VvE. Nieuwsgierig naar maatwerkoplossingen voor uw VvE? Bel nu 020-6323331 of stuur ons een e-mail.