Aantrekkelijke starterswoningen aan Scheepsbouwweg Amsterdam-Noord

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Aan de Scheepsbouwweg, tussen Buiksloterham en Tuindorp Oostzaan, worden 47 gloednieuwe, aantrekkelijke en duurzame starterswoningen gebouwd.

Mét tuinen of dakterras! 

De starterswoningen zijn een ontwikkeling van Kade Noord BV uit Amsterdam. En Van der Leij staat al in de startblokken om met de bouw van ‘Kade Noord’ te beginnen. Dat kan na de bouwvak 2017, want de inschrijving is dezer dagen geopend. Wonen kan dan vanaf zomer 2018.

“Booming Amsterdam-Noord biedt een inspirerende woonomgeving. Betaalbare koopwoningen vinden is echter niet gemakkelijk. Nu kan het wel. Met koopsommen vanaf 185.000,- woon je op 3 minuten afstand van de NDSM pont en dus dicht bij het IJ, Pllek, het NDSM terrein en Café Noorderlicht,” zegt Joost Beemer van Kade Noord. “Ruimte voor ontspanning en ruimte om te leven is hier in overvloed. In een gebied dat volop in transitie is om één van de nieuwste hotspots te worden!”. De woningen variëren in grootte van 49 tot en met 110m2.

Van der Leij bouwt Kade Noord

Ofschoon vooral bekend als dé renovatie- en onderhoudsspecialist staat Van der Leij ook in nieuwbouw al decennia op de kaart. Recent bijvoorbeeld in de wijk De Bongerd, eveneens in Amsterdam-Noord. Een bijzonder accent in de nieuwbouwactiviteiten van Van der Leij vormt steeds de component duurzaamheid. De nieuwe woningen aan de Scheepsbouwweg worden dan ook klimaatneutraal uitgevoerd, optimaal geïsoleerd en voorzien van de nieuwste gangbare duurzaamheidsfeatures. Wie hier straks vertoeft zit er niet alleen warmpjes bij, maar zal ook een lage energienota tegemoet kunnen zien.

Hoge plafonds, hoge ramen

“Architect Leon Zondervan heeft er echt iets bijzonders van gemaakt,” vindt Joost Beemer. “Onderscheidend design, woninghoge ramen en extra hoge plafonds geven Kade Noord een eigen karakter, terwijl naadloos wordt aangesloten bij de woonwensen van vandaag én de ontwikkelingen in dit deel van Noord. De technische uitwerking is verzorgd door Bureau Bouwkunde, het onafhankelijk facilitair bouwkundig bureau dat ook verantwoordelijk was voor het EYE Filmmuseum. Met zulke partners, inclusief de gemeente Amsterdam, komt er gegarandeerd iets moois tot stand.”

Wonen in Kade Noord? Dan kun je hier inschrijven.

Bent u ontwikkelaar, corporatie of overheid en wilt u meer weten over nieuwbouwen met Van der Leij? Wij nodigen u uit om contact op te nemen.