Allround Parking Services breidt uit in Rotterdam en adviseert in Utrecht

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Allround Parking Services (waarin Van der Leij deelneemt) is specialist op het gebied van parkeeroplossingen. Onlangs kon Allround Parking Services weer een nieuwe locatie toevoegen aan haar projectportfolio: het beheer over een parkeergarage aan de Wijnstraat in Rotterdam.

De parkeergarage in Rotterdam is eigendom van een Vereniging van Eigenaren, telt 23 verdiepingen en omvat 322 parkeerplekken. Allround Parking Services (APS) verzorgt het technisch beheer en het beheer op afstand. Wisselspoor in Utrecht is een binnenstedelijke gebiedsontwikkeling waarbij het voormalig bedrijventerrein van NS in de Spoorzone aan de 2e Daalsedijk (circa 12 hectare groot) wordt getransformeerd tot een stedelijke woon-werkomgeving. Ingezet wordt op het behoud van industrieel erfgoed, zoals oude hallen, delen van wissels en sporen. De gevarieerde mix aan woningen en voorzieningen wordt gecombineerd met een autoluwe inrichting. APS adviseert ontwikkelaar Synchroon inzake parkeeroplossingen en is bezig met het overnemen van het beheer van het parkeerterrein.

Totale ontzorging in parkeren

APS biedt opdrachtgevers totale ontzorging op het gebied van slimmer parkeren. Administratief, technisch en met beheer op afstand. Gaat u een nieuwe parkeergarage of parkeerplaats ontwikkelen? APS adviseert u, op basis van meer dan 10 jaar ervaring en succesvolle projecten door heel Nederland, over inrichting, routing en bewegwijzering. Parkeerlocaties die door APS worden beheerd zijn aangesloten op onze eigen meldkamer. Gebruikers van de parkeervoorzieningen krijgen daarmee 24/7 live service op afstand. Maar ‘bemensing’ van de parkeerlocatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Kennis delen

Robin van der Leij van APS: “De ontwikkelingen in ‘parkeerland’ staan niet stil. Innovaties volgen elkaar snel op. Bijvoorbeeld op het gebied van hard- en software, nieuwe mogelijkheden voor monitoring van parkeeromgevingen op afstand, verandering in wet- en regelgeving en brandveiligheidseisen voor parkeergarages waarin ook elektrische voertuigen een plek vinden. APS volgt de parkeeractualiteit op de voet en deelt haar kennis en know how graag met haar opdrachtgevers.”

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een passende aanbieding.