Climate Construction overbrugt de ‘kloof’ in de bouwkolom

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Climate Construction is een gecertificeerd energie-adviesbureau voor het vaststellen van energielabels in de bestaande bouw. Onder andere in opdracht van woningcorporaties. Maar Climate Construction houdt als adviserende partner ook steeds rekening met andere beeldbepalende aspecten in de huidige bouwpraktijk. Want integraal vastgoedadvies betekent -zeker in deze tijd- vaak een belangrijke meerwaarde.

Hoge energieprijzen, CO2-emissiereductie, oververhitting, brandveiligheid, asbest, constructieve veiligheid, installatieveiligheid en de natuur… In combinatie met de hoge ambities van de overheid op verschillende gebieden maken deze elementen het werk van zowel corporaties als aannemers aanzienlijk ingewikkelder dan vroeger.

Integraal, gericht op realisatie

Er zijn gekwalificeerde adviesbureaus die goede adviezen geven. De afstand tot een realisatieteam is echter veelal groot. Toch moeten woningcorporatie en aannemer adviesrapporten integraal vertalen naar een werkbaar en betaalbaar project. Om de afstand tussen de aannemer/woningcorporatie/adviseur korter te maken (RGS-doelstelling) heeft Van der Leij multi-gedisciplineerd adviesbureau Climate Construction opgezet. Enerzijds om ten dienste te staan aan opdrachtgevers van Van der Leij. Anderzijds om zelfstandig de markt bedienen, door collega-adviseurs te helpen de grote marktvraag adequaat te kunnen beantwoorden.

Woning-energielabels en DMJOP

Ons bedrijfscertificaat voor woning-energielabels geeft de mogelijkheid om energetische verbetermaatregelen voor te stellen voorafgaand aan de realisatie. Na realisatie kunnen deze woningen worden voorzien van een nieuw energielabel. Het energetisch- en onderhoudsaspect kan Climate Construction met een multi-gedisciplineerd oog uitstekend vertalen in een Duurzaam Meer Jaren OnderhoudsPlan (DMJOP).

Climate Construction: Team

Het team van Climate Construction bestaat uit:

  • Justin Burgler; senior integraal vastgoedadviseur en coördinator.
  • Herman van den Broek; energieprestatieadviseur.
  • Yorick Visser; energieprestatieadviseur.

Contact met Climate Construction? U bent van harte welkom.