Climate Construction voor gecertificeerde energielabeling

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Voor de meeste woningen en utiliteitsgebouwen (zoals kantoren, scholen of ziekenhuizen) is een energielabel bij verkoop, verhuur en oplevering verplicht. Climate Construction is het gecertificeerde energie-adviesbureau van Van der Leij en verzorgt energielabeling voor professionele opdrachtgevers, zoals vastgoedbezitters en woningcorporaties.

Met 4 gecertificeerde energieprestatieadviseurs is Climate Construction in staat om snel en efficiënt grootschalige complexen op te nemen. Maar tegelijk biedt het de mogelijkheid om energielabeling van mutatiewoningen te verzorgen. In serie en desnoods ‘stand alone’.

Labelen met kennis van de bouwpraktijk

In Nederland zijn steeds meer gekwalificeerde bureaus die energielabels aanbieden en adviseren. Vervolgens moeten corporatie en aannemer aan de slag en het advies omzetten in concrete maatregelen. Het project werkbaar en betaalbaar houden is daarbij soms een hele uitdaging. Climate Construction biedt een uitgebreide bouwpraktijk achtergrond. Resultaat: realistische en haalbare adviezen, zowel financieel als bouwtechnisch. Waarbij óók andere actuele aspecten uit de bouwpraktijk worden meegewogen, zoals CO2-emissiereductie, brandveiligheid, asbestsanering, constructie- en installatieveiligheid en duurzaamheid.

Woning-energielabels na verbeterslag

Het bedrijfscertificaat voor woning-energielabels dat Climate Construction bezit, opent de mogelijkheid om energetische verbetermaatregelen voor te stellen voorafgaand aan de toekenning van een (nieuw) energielabel. Na realisatie van de benodigde maatregelen is de energieprestatie van de betreffende woningen aanzienlijk beter. Het energetisch- en onderhoudsaspect kan worden vertaald in een Duurzaam Meer Jaren OnderhoudsPlan (DMJOP). 

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een passende aanbieding.