Corporatie in VvE met andere eigenaren? Zó kun je toch verduurzamen

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Veel woningcorporaties zijn lid van Verenigingen van Eigenaren, waarbij de overige VvE-leden particulieren zijn. Dit leidt niet zelden tot problemen als het om de door de overheid verwachte verduurzaming van het vastgoed gaat. De corporatie wil investeren, maar de particuliere eigenaren zien tegen de kosten op. Van der Leij en Univeste hebben voor zulke VvE’s een oplossing op maat.

Univeste en Van der Leij begeleiden corporaties met VvE’s in combinatie met particuliere eigenaren naar een professioneel, verduurzaamd en adequaat onderhouden complex. Heeft u als woningcorporaties VvE's in uw bezit? Lees dan verder!

VvE corporatie: verduurzamen met resultaat

Appartementencomplex VvE + corporatie verduurzamen? Via Univeste en Van der Leij kan dit zonder rompslomp voor de corporatie en de VvE. Wij brengen de totale opgave van verduurzaming in kaart en maken diverse scenario's van verduurzaming met u. Het uiteindelijke definitieve scenario werken we uit in een meerjaren onderhoudsplannning. De initiële investering en het komende onderhoud dekken we af met een financiering die gesloten wordt met de VvE en die betaald wordt door middel van de servicekosten van de individuele leden. Vaak is dit te realiseren binnen de besparing die bereikt wordt met de verduurzaming. Zowel de bewoner als de corporatie hoeft dan niet zelf te investeren in de VvE. Tevens verzorgen wij de gehele bewonerscommunicatie en indien nodig de akkoordverklaringen vanuit de huurders.

Univeste: landelijk actief, vertrouwde partij

Univeste werkt volgens dit concept samen met geselecteerde, vertrouwde bouwbedrijven. Aannemers die kwaliteit en continuïteit bieden en over honderden referenties beschikken. In de westelijke Randstad is dat Van der Leij, dé specialist in onderhoud en (energetische) renovatie. Daarmee is het onderhoud, de renovatie en de verduurzaming van uw VvE-vastgoed in vertrouwde handen. En dus ook de waardevastheid en verkooppotentie van appartementen van eigenaren.

Laten we praten

Van der Leij en Univeste gaan graag voor uw corporatie VvE aan de slag. Benieuwd hoe dat uit kan pakken? Laten we praten. Neem gerust contact met ons op, dan verzorgen wij een overtuigende presentatie.

Meer over Van der Leij en corporaties