Directie Vesteda ontvangt bijzonder geschenk als aandenken

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Een prachtig glazen kleinood, waarin, door middel van 3D laserprint, een maquette van haar eigen hoofdkantoor op kunstige wijze is aangebracht. Dat bijzondere geschenk ontving de directie van woningbelegger Vesteda onlangs van Van der Leij en drie samenwerkingspartners.

Van der Leij Bouwbedrijven, Hans van Heeswijk architecten, Huygen Installatie Advies en PSVA Projectmanagement & Vastgoedadvies waren de gemeenschappelijke afzenders van het cadeautje, dat in ontvangst werd genomen door de CEO van Vesteda, Gertjan van der Baan. Hij staat links op de foto. Rechts Darius Dienaar, projectleider bij Van der Leij.

Aandenken aan transformatie

Het geschenk is een aandenken aan de succesvolle transformatie van ‘De Boel’ aan de De Boelelaan in Amsterdam-Zuid. Een herbestemmingsproject van formaat (ca. 3.000m2). De plint en eerste verdieping van een galerijflat uit de sixties zijn veranderd in state of the art kantoorruimtes, met alle features en comfort van deze tijd. Het is sinds najaar 2017 het nieuwe hoofdkantoor van Vesteda, dat met het geleverde werk erg tevreden is.

Elektrische stadsauto’s

Het hoofdkantoor van Vesteda kenmerkt zich door een architectonisch en (af)bouwkundig hoog afwerkingsniveau, maar kent ook talloze innovatieve voorzieningen. Zoals 10 inpandig geparkeerde, elektrische stadsauto’s. Die kunnen overdag door de Vesteda-medewerkers, maar ’s avonds en in het weekeinde door de bewoners van de (eveneens door Van der Leij gerenoveerde) bovenliggende appartementen worden gebruikt.

Transformeren met Van der Leij

Van wooncomplex naar kantoorruimte? Of van verouderde kantooromgeving naar toekomstbestendige appartementen? Met Van der Leij transformeren betekent herbestemmen met resultaat. Wij adviseren u graag over maatwerkoplossingen en mogelijkheden. Lees meer over Van der Leij en vastgoedoplossingen.