Duurzame transformatie: ‘Bankstaete’ in hartje Mijdrecht

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Aan de Dorpsstraat in Mijdrecht transformeert Van der Leij het voormalige ABN AMRO bankgebouw naar 9 hoogwaardige koopappartementen. Op de nieuw te bouwen 2e verdieping realiseren we 4 comfortabele penthouses. Een duurzaam project in opdracht van WoonHolland.

“Het voormalige bankgebouw wordt nieuw ingedeeld en strak afgewerkt in nieuwbouwkwaliteit,” vertelt projectleider Darius Dienaar van Van der Leij Bouwbedrijven. “Optimaal geïsoleerd, grote glasoppervlaktes, houten kozijnen bedekt met aluminium en aan de buitenzijde Franse kalkzandsteen-accenten.” Dat belooft een rijke woonervaring, ook al omdat het centrum van levendig Mijdrecht op een steenworp afstand ligt. 

Extra woonlaag 

“Het oorspronkelijke gebouw telt twee verdiepingen. Door middel van een staalconstructie voorzien we het complex van een extra woonlaag. Zo ontstaat ruimte voor vier ruime en lichte penthouses, die Bankstaete, zoals het project officieel heet, letterlijk bekronen,” zegt Dienaar. Van de ondergelegen negen appartementen zijn er vier sociale koop en vijf regulier. De bouwvoorbereidingen zijn inmiddels ter hand genomen; de bouwstart zal omstreeks week 2 of 3 van 2022 zijn. Verwachte oplevering: eind volgend jaar. 

Alles bij de hand 

Het project Bankstaete is gelegen op de hoek van de Dorpsstraat en de Prinses Beatrixlaan. De Dorpsstraat is de hoofdwinkelstraat in het centrum, met winkels zoals Xenos, Action,
Blokker, HEMA, Aldi en Albert Heijn.
Naast een eventuele parkeerplaats op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Scholen, sport- en zorgcentra liggen om de hoek. De nabij gelegen Vinkeveense Plassen bieden volop watersportmogelijkheden. En zowel Utrecht, Amsterdam als Schiphol zijn in maar een half uurtje autorijden bereikbaar – of met het openbaar vervoer, natuurlijk. 

Verkoopinformatie Bankstaete

Belangstelling voor landelijk maar levendig wonen in Mijdrecht? Ruijgrok Makelaars OG B.V. verstrekt u graag nadere informatie over beschikbaarheid, prijzen en details. Neem gerust contact op.

Over WoonHolland 

WoonHolland ontwikkelt woningen die functioneel zijn in ontwerp, eigentijds worden afgewerkt en turn key worden opgeleverd. De objecten die WoonHolland aankoopt hebben een oorspronkelijk, eigen karakter en liggen in aantrekkelijke buurten in de Randstad. Door het gebruik van moderne materialen en natuurlijke kleuren wordt een luxe uitstraling en huiselijke sfeer gecreëerd. 

Herbestemmen met Van der Leij