Isolerende raamfolie is comfortabel en besparend

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

CP Van der Leij kan uw project(en) voorzien van hoogwaardige, isolerende raamfolie. Met alle voordelen van dien. “Isolerende raamfolie verhoogt de isolatiewaarde van uw ruiten. Het zorgt ervoor dat warmte binnenblijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Zónder dat het plaatsen van nieuwe kozijnen met isolatieglas noodzakelijk is.”

Van enkel glas naar (bijna) dubbel

Dat zegt Duncan Wijk van CP Van der Leij, een firma van Coverplan en Van der Leij Bouwbedrijven. “3M Thinsulate Raamfolie bespaart energie en zorgt voor extra comfort nu de herfst aanbreekt en de winter zich aankondigt. CP Van der Leij brengt 3M Thinsulate Raamfolie deskundig aan en beschikt over honderden referenties door heel Nederland.”  

Wat is raamfolie?

“Isolerende raamfolie, ook wel isolerende glasfolie genoemd, verhoogt de isolatiewaarde van alle ruiten. Het zorgt ervoor dat warmte binnenblijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Na het aanbrengen van 3M Thinsulate verandert enkel glas in een pand vrijwel in dubbel glas en geeft dubbel glas een upgrade die driedubbel glas benadert. Kortom: een slimme, effectieve en veel goedkopere oplossing dan het vervangen van alle ruiten door hoogwaardiger glas,” aldus Duncan Wijk. Precies daarom kiezen vastgoedbeheerders, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, particulieren, leegstandbeheerders en projectleiders bij herbestemming van een pand steeds vaker voor isolerende glasfolies. 

De voordelen van glasfolie

Goed aangebrachte glasfolie (raamfolie) biedt warmte in de winter, koelte in de zomer, lagere stookkosten, lagere koelingskosten en extra woon- en werkcomfort. Het aanbrengen van hoogwaardige, isolerende raamfolie is goedkoper dan de vervanging van bestaand glas en daardoor een slimme oplossing in talloze situaties. Voor uiteenlopende omstandigheden zijn specifieke toepassingen beschikbaar, bijvoorbeeld isolerende raamfolie voor bedrijfsmatige toepassingen, voor woningen en isolerende raamfolie die bijna onzichtbaar is. 

Goed advies, deskundige applicatie 

CP Van der Leij laat u graag kennismaken met alle mogelijkheden van 3M Thinsulate raamfolie. U mag rekenen op een goed advies en deskundige applicatie. Gecertificeerde monteurs hebben op iedere folie-vraag een ‘plakbaar’ antwoord. Duurzaam vakwerk, gegarandeerd voor maar liefst 10 jaar. 

Neem gerust contact op voor meer informatie