Nader kennismaken: onze afdeling Bedrijfsbureau

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Met gespecialiseerde activiteiten in onderhoud, renovatie en nieuwbouw staat Van der Leij Bouwbedrijven stevig op de kaart. De afdeling Bedrijfsbureau vervult daarbij een centrale rol. Een goede aanleiding om eens nader kennis te maken….?

“Het bedrijfsbureau is een veelzijdige afdeling binnen het bedrijf,” zegt Sabrina Griffioen (hoofd Bedrijfsbureau), “omdat we met alle bouwactiviteiten én alle opdrachtgevers van de onderneming te maken hebben. VvE’s, ontwikkelaars, corporaties, particulieren… alles komt langs. Die variatie maakt ons werk boeiend en afwisselend.”

Aanvragen calculeren

“Het calculatieteam bestaat uit Faas Smits, Evert Kraaij, Ton Broeksteeg, Alexander van Teffelen en Jan Hoeve, zo’n twee dagen in de week op afroep aangevuld met Albert Verhoeven,” vertelt Sabrina. Zij calculeren alle aanvragen, zowel bij aanbestedingen als in bouwteamverband. Kantoorwerk dus, maar de heren komen óók regelmatig op de bouwlocaties. Ze maken offertes en begeleiden klanten die daar om vragen bij het vinden van de beste renovatie-, onderhouds- en nieuwbouwoplossingen. Het zijn dus niet alleen zorgvuldige ‘rekenmeesters’, maar ook deskundige, klantgerichte adviseurs.”

Kwaliteit, ARBO en milieu (KAM)

Onderdeel van de afdeling Bedrijfsbureau is ook de trits kwaliteit, ARBO en milieu. “Dat is het domein van KAM-coördinator Duco Opdam,” zegt Sabrina Griffioen. “Een belangrijk domein, want milieu, arbeidsomstandigheden én uiteraard kwaliteit spelen bij ons altijd een belangrijke rol. Zo zijn we ook bezig met ons voor te bereiden op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), die in 2021 van kracht wordt en nogal wat voeten in de aarde heeft.”

Innovatie en planontwikkeling

“Onze afdeling wordt gecompleteerd door Bart van Acker. Hij is onze Innovatie-manager en planontwikkelaar. Bart stroomlijnt aan de éne kant de interne organisatie, en ontwikkelt aan de andere kant innovatieve werkprocessen en producten. Alles bij elkaar dus acht heren en ondergetekende dame als negende medewerker. Samen zijn we een leuk, goed op elkaar ingespeeld team. Dat met veel plezier werkt aan alles wat er dagelijks voorbij komt!”, zo besluit Sabrina Griffioen.

Wat voor aannemer is Van der Leij eigenlijk? Dat leest u hier.