Nieuwe afdeling Vastgoedonderhoud: direct al 45 jaar ervaring!

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Van der Leij Bouwbedrijven heeft een ‘nieuwe’ afdeling: Vastgoedonderhoud. Deze afdeling begeleidt en geeft uitvoering aan het planmatig onderhoud van uw vastgoedobjecten. En het mooie is: er is direct al 45 jaar ervaring aanwezig.

“We waren altijd al actief in deze discipline,” zegt Niels Welmer, Bedrijfsleider Vastgoedonderhoud, “maar de laatste tijd is de vraag er naar sterk toegenomen. Het is een fantastische uitdaging om daar op in te haken. Juist omdat ik graag aan ‘de voorkant’ actief ben: samen met de klant strategisch vastgoedbeleid opzetten en tot uitvoering brengen.”

45 jaar ervaring in planmatig onderhoud

Dit jaar bestaat Van der Leij Bouwbedrijven 45 jaar. “En de ervaring met planmatig vastgoedonderhoud is al vanaf het begin, in 1973 dus, opgebouwd,” zegt Niels Welmer. “We weten wat we kunnen verwachten, bieden klanten in een vroegtijdig stadium meedenkkracht en onderhoudsadvies op maat én hebben zowel de deskundigheid als capaciteit in huis om complexen resultaatgericht te onderhouden. Dat doen we als ketenpartner al voor verschillende corporaties, bijvoorbeeld Woonbron en Vidomes, maar ook voor diverse Verenigingen van Eigenaren door het hele land en voor eigenaren van utilitair onroerend goed.”

Ketensamenwerking

Welmer: “In de onderhoudsdisciplines en zeker in het planmatig onderhoud zie je dat steeds meer aannemers en opdrachtgevers kiezen voor ketengericht samenwerken. De reden daarvoor is vaak dat als je optimale bewoners- of gebruikerstevredenheid wenst, je daar als opdrachtgever en bouwbedrijf sámen aan werkt. Projectoverstijgend met elkaar samenwerken zodat een leereffect optreedt, waarbij je vervolgens met elkaar kosten kunt besparen, de kwaliteit steeds verder kunt verbeteren en de klanttevredenheid kunt laten stijgen. Daarnaast is projectmatig onderhoud hét moment om ook in verduurzaming van het vastgoed meters te maken.”

Relevante kerndoelstellingen

Waardebehoud, efficiënt onderhoud uitvoeren, financiële voorspelbaarheid, betaalbare verhuurbaarheid… het werkterrein van de afdeling Vastgoedonderhoud van Van der Leij sluit nauw aan bij de meest relevante kerndoelstellingen van elke professionele vastgoedeigenaar. Ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen?Wij nodigen u graag uit voor een plezierige nadere kennismaking. Neem gerust contact op.