Transformeren? Haalbaarheidsstudie voor slechts 1 euro per m2

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Aan succesvol transformeren gaat een zorgvuldige haalbaarheidsstudie vooraf. En dat kan nu al voor slechts 1 euro per m2. Dat bewijst Transoffice opnieuw in Amstelveen. Van utiliteitsbouw naar een nieuwe bestemming, van leegstand naar nieuw rendement.

Transformeren betekent: aanbod op marktvraag afstemmen. De dynamiek van maatschappij en economie vertalen in de juiste vastgoedoplossingen. Stilstand veranderen in nieuwe exploitatiekansen of in optimale verkoopbaarheid. Van der Leij participeert met twee andere specialistische ondernemingen in Transoffice. Transoffice adviseert bij voorgenomen transformaties en verricht haalbaarheidsstudies. Zoals voor kantoorpanden aan de Bovenlandseweg in Amstelveen.

Kansrijke doelgroep bedienen

Zo’n vier jaar geleden onderzocht Transoffice de mogelijkheid om een leegstaand kantoorpand te veranderen in renderende huisvesting. Nu gaat Transoffice aan de slag voor een tweede kantoorgebouw op dezelfde locatie. Doel: helder krijgen of de eigenaar door middel van een transformatie op deze locatie weer zwarte cijfers kan schrijven. Middel: via renovatie en revitalisatie van het bestaande gebouw een kansrijke doelgroep bedienen. Dit alles te baseren op: een zorgvuldige haalbaarheidsstudie voor maar 1 euro per vierkante meter!

Alle relevante aspecten onder de loep

In een transformatie-haalbaarheidsstudie door Transoffice worden alle relevante aspecten onderzocht, doorgerekend en samenhangend gecombineerd. Van wijkanalyse en omgevingskerncijfers tot en met marktvraag, demografische ontwikkelingen en redementsverwachting in relatie tot transformatiekosten en regelgeving. Zo ontstaat een messcherpe analyse die vastgoedeigenaren een realistisch perspectief biedt: veranderen en zo mogelijk renderen, niets doen en afschrijven of verkopen en verlies nemen. Transoffice werkt ook graag voor u. Neem gerust contact op.

Lees meer over transformeren/herbestemmen