Urgent Woning = snel en betaalbaar tijdelijke woonruimte realiseren


Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Terwijl de wachttijden voor sociale huurwoningen oplopen, neemt devraag ernaar alleen maar toe. De oplossing is de Urgent Woning. Een snel en betaalbaar in serie te realiseren tijdelijke woning, die huurders een veilige en prettige uitvalsbasis biedt. 20 (of meer) Urgent Woningen zijn in korte tijd neer te zetten. De standaardprijs per woning bedraagt € 24.500,- ex btw.

Vraag en aanbod in de sociale huursector sluiten niet meer op elkaar aan. De gemiddelde wachttijd voor een huurwoning is 8 jaar; een wachttijd van 15 jaar is zelfs geen uitzondering. Hoe sociaal is dat nog? Er is dan ook grote behoefte aan in korte tijd te realiseren, tijdelijkehuurwoningen. Urgent Wonen, een co-creatie van Van der Leij, Veerman Bouwsystemen en Steel Framing Holland, biedt die mogelijkheid. One stop shopping, van planuitwerking, via realisatie tot ingebruikname.

Toekomstbestendig, duurzaam en aangenaam

Iedere Urgent Woning is duurzaam, toekomstbestendig en biedt een aangenaam wooncomfort. Prefab gebouwd met Light Weight Steel-profielen en speciaal EPS is de Urgent Woning optimaal geïsoleerd en nagenoeg geheel recyclebaar. De Urgent Woning kent een vaste, modulair opgebouwde prijs en is geheel naar eigen inzicht van de opdrachtgever te voorzien van een keur aan opties en (esthetische) kenmerken. In de basis is een Urgent Woning berekend voor een één-persoons huishouden. Door woningen te koppelen is woonruimte voor meerpersoonshuishoudens eenvoudig realiseerbaar. Op het dak van een Urgent Woning kunnen PV-panelen worden aangebracht, waardoor de energieprestatie nog beter word: tot B-label / A-label.

Totaaloplossing inclusief onderhoud

“Urgent Woningen zijn heel geschikt voor tijdelijk wonen, maar ook voor andere toepassingen, zoals in het onderwijs,” zegt Rob van der Leij, directeur van Van der Leij Bouwbedrijven. “En door vaste prijzen zijn de financiële omstandigheden volledig beheersbaar. Dat geldt voor de realisatie, maar ook voor mutatiemomenten. De woning wordt dan snel en betaalbaar geschikt gemaakt voor de volgende bewoner. Daarnaast bieden we een passend onderhoudsabonnement aan.

Meer informatie over de Urgent Woning

Kijk voor meer informatie op: www.urgentwonen.com