Van der Leij aan de slag voor steeds meer VvE’s

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Steeds meer VvE’s ontdekken de specifieke voordelen van vastgoedonderhoud met Van der Leij. Verduurzamen, renoveren en onderhouden terwijl de servicelasten van de eigenaren niet omhoog hoeven. Dat is een perfecte match voor elke VvE.

Van der Leij werkt hiertoe samen met Univeste. Met het Univeste Onderhoudsplan wordt een meerjarenplanning van 15 jaar rond uw VvE-vastgoed gerealiseerd. Binnen de bestaande servicelasten. Zonder onderpand. En zonder zorgen, want contractueel vastgelegd. Hét alternatief voor incidenteel en kostbaar onderhoud!

VvE Antwerpenstraat in Breda

In opdracht van Univeste verricht Van der Leij onderhoud voor de VvE Antwerpenstraat te Breda. Univeste verzorgt de begeleiding en financiering van dit werk, waarbij Van der Leij als hoofdaannemer fungeert. De galerijvloeren van het complex bleken constructief niet te voldoen, waardoor deze verstevigd moesten worden. Met de hulp van Univeste is voorkomen dat de galerijen (tijdelijk) moesten worden onderstempeld, waarmee aanzienlijke kosten werden bespaard en alle werkzaamheden toch -zowel financieel als functioneel- doorgang vinden.

VvE Fluitekruid in Zaandam

Ook voor Univeste zijn we volop bezig met de voorbereiding van werkzaamheden voor VvE Fluitekruid te Zaandam. Deze VvE stond voor een aanzienlijke opgave aan uit te voeren onderhoud. Univeste adviseerde om tegelijk de verduurzaming van het complex mee te nemen, zodat er in de energielasten flink bespaard kan worden. Vervolgens heeft Univeste subsidie geregeld, waardoor de investering voor de VvE beperkt blijft. Van der Leij zorgt voor de uitvoering van het opgestelde verduurzamings- en meerjarenonderhoudsplan.

Welke plannen heeft ùw Vereniging van Eigenaren?

Bijna iedere VvE kent deze vragen: hoe zorgen we voor een goede staat van onderhoud, jaar in, jaar uit, zonder de lasten te verhogen? Hoe renoveren we het vastgoed, zodat het waardevast blijft? En: hoe verlagen we de energierekening, zonder investeringen waarvoor wellicht draagvlak ontbreekt? Hét antwoord in de westelijke Randstad is: Univeste en Van der Leij. Heeft uw VvE plannen? Bespreek ze eerst met ons.

Meer over Van der Leij voor VvE’s
https://www.univeste.nl/