Van der Leij en Univeste leveren 124 appartementen op in Breda

Heeft u een vraag of opmerking?

020-632 3331

of

Na een intensief groot onderhoudstraject,  waarbij tegelijk de duurzaamheid een flinke boost kreeg, was het afgelopen  najaar zo ver. Van der Leij leverde 124 appartementen op in Breda. Het gaat om  het complex van VvE De Singel II aan de Nijverheidssingel en Middellaan. Een  hele klus, maar het resultaat mag er zijn!

De verduurzaming en het groot onderhoud werden uitgevoerd volgens het concept van Univeste en Van der Leij. “Dat betekent: verduurzamen, renoveren en onderhouden, gefinancierd vanuit de maandelijkse servicelasten,” zegt Jeroen Letterie, projectcoördinator bij Van der Leij Bouwbedrijven.

Intensiefmet resultaat

Letterie:“Het groot onderhoud aan deze appartementen was best een intensief traject. Ookal omdat we meer asbest aantroffen dan we vooraf hadden gehoopt.Daarnaast waren logistiek en planning in bewoonde situatie een behoorlijkeuitdaging. Van een echte specialist op groot onderhoud en renovatie,en dat is Van der Leij, mag je veel verwachten.” Het bestuur van de VvE DeSingel II is uiteinde­lijk dan ook tevreden met het resultaat: dezewoningen uit 1979 kunnen er weer voor tientallen jaren tegen en zijnenergiezuiniger dan ooit tevoren.

Werkzaamheden De Singel II

“We hebben de trappen van de gemeenschappelijke entrees gerenoveerd, de dakgoten hersteld en nieuwe Keralit gevelbeplating met isolatie aangebracht.
 En niet te vergeten: nieuwe vensterbanken en kozijnen (van Shüco) met HR++ glas gemonteerd. Tevens is in de gemeenschappelijke ruimten energiezuinige LED-verlichting aangebracht,” vertelt Jeroen Letterie. Alles bij elkaar een pakket aan maatregelen dat deze appartementen eigentijds, aanzienlijk duurzamer en extra gerieflijk maakt. Dat is de meerwaarde voor eigenaren en bewoners. Sinds de renovatie zijn de verkoopprijzen van de appartementen ten opzichte van naburige woningen bovendien flink gestegen.

Oplossingen voor VvE’s

Van der Leij en Univeste hebben slimme oplossingen voor Verenigingen van Eigenaren. Oplossingen die uw VvE en haar leden veel geld kunnen besparen.

Vriendelijke financiering, resultaatgericht groot onderhoud en energielabel-verbetering staan daarbij centraal. Neem gerust contact op als u meer wilt weten!

Wat  kan Van der Leij voor ùw VvE betekenen?